Poposedni Radu...Raduuza wrote:Ataner wrote:Nic nic nic jdeme dál...ty jo ten Dortmund super..
ses ted vzbudil? skončili před půl hodkou))))

Moderator: Czech Moderators
Poposedni Radu...Raduuza wrote:Ataner wrote:Nic nic nic jdeme dál...ty jo ten Dortmund super..
nepomohloAtaner wrote:Poposedni Radu...Raduuza wrote:Ataner wrote:Nic nic nic jdeme dál...ty jo ten Dortmund super..
ale to já přeci vím, že fotbal, jen jsem se divila, že na to reaguješ takhle pozdě, když zápas skončil už před hodnou chvílí popleto.. se koukni, kdy jsem psala : žlutý vyhráli))))Ataner wrote:No vidíš... a už jsme pár postů od ..nemrkej a povídej...
Ty žlutý jsem tam napsal jen jako vtip ty trdlo abych nemusel odpovídat...příště radši napíšu ...jé hele letadlo..Raduuza wrote:ale to já přeci vím, že fotbal, jen jsem se divila, že na to reaguješ takhle pozdě, když zápas skončil už před hodnou chvílí popleto.. se koukni, kdy jsem psala : žlutý vyhráli))))Ataner wrote:No vidíš... a už jsme pár postů od ..nemrkej a povídej...
Koukám že nováčci tu pěkně řáděj.Raduuza wrote:někdy to fakt vypadá, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše
Jakmile se Vás přihlásí 3211domin11 wrote:Kdy to všechno odstartuje???
Správně.ps2512 wrote:Jakmile se Vás přihlásí 3211domin11 wrote:Kdy to všechno odstartuje???
Ataner wrote:No Radu nám chce naklepat bo co ...nebo myslela ty řízky ..no to je fuk..
Už aby to bylo =)ps2512 wrote:Jakmile se Vás přihlásí 3211domin11 wrote:Kdy to všechno odstartuje???
84? Čeho? Postů za den?Ataner wrote:Tak dneska nový rekord 84 to jsem strašně zvědavej co tady budem předvádět..(jo a kopalo áčko)..