A kterýho to chudáka jsi do toho naverboval?Big El wrote:Náhodou...Ataner wrote:Zázraky se dějí..( i když Petřína se to rozhodně netýká)..
...k jednomu zázraku se schyluje. Zdá se, že bych si zase mohl čutnout a zaskórovat![]()

Moderator: Czech Moderators
A kterýho to chudáka jsi do toho naverboval?Big El wrote:Náhodou...Ataner wrote:Zázraky se dějí..( i když Petřína se to rozhodně netýká)..
...k jednomu zázraku se schyluje. Zdá se, že bych si zase mohl čutnout a zaskórovat![]()
Kušuj!!! Náhodou, soupeřky hrály kvalifikaci srovnatelnou s kvalitou Champions League a vítězka získá právo přátelského mače se mnou.ps2512 wrote:A kterýho to chudáka jsi do toho naverboval?Big El wrote:Náhodou...Ataner wrote:Zázraky se dějí..( i když Petřína se to rozhodně netýká)..
Skupina A je pro začátečníky a skupina B pro stále hráče.tomkycz wrote:jak to že mi přišla pozvánka ? jsem myslel, že je tenhle ročník jen pro začátečníky, nebo ne ?
Za pozvánku děkujeme, ale nejspíš si nečutneme. Jediné volné místo si šetříme na Minci a jiné místo hned tak nebude...mrakoplas44 wrote:Skupina A je pro začátečníky a skupina B pro stále hráče.tomkycz wrote:jak to že mi přišla pozvánka ? jsem myslel, že je tenhle ročník jen pro začátečníky, nebo ne ?
Protože hraješ jak začátečníktomkycz wrote:jak to že mi přišla pozvánka ? jsem myslel, že je tenhle ročník jen pro začátečníky, nebo ne ?
Je to tak.pupajdi13 wrote:jsem tu prga ...uplnej prga.....já tu byl první , já tu byl a tady ještě nikdo nebyl, na to mám svědky pane
(šimek-sobota)
A sakra, bohužel už s tím nejde nic dělat.impossible wrote:A jsem tady! Omylem jsem byl ale zarazen do Becka![]()
V pořádku.ps2512 wrote:Budu muset zajít do školy procvičit písmenka![]()
Ahoj,
organizuji turnaj (O Prokoplej buben 13 Skupina B). Přidal jsem Vás na seznam pozvaných manažerů. Prvních 32 manažerů, kteří potvrdí účast zajistí svému týmu účast na něm, takže se nerozmýšlejte příliš dlouho!
Startovné je € 0,00 (peněz na soccerproject.com).