A taky nějaké nové logo.Mazzy wrote:No Boost - Wellweak = 3:2 (135:132)
No druhe utkani dnesniho dne uz bylo radostejsi. Bal jsem se, ze kvuli nizke alade v tymu to bude prohra, ale kluci to zvladli a kostera doslova ukopali.

Moderator: Czech Moderators
A taky nějaké nové logo.Mazzy wrote:No Boost - Wellweak = 3:2 (135:132)
No druhe utkani dnesniho dne uz bylo radostejsi. Bal jsem se, ze kvuli nizke alade v tymu to bude prohra, ale kluci to zvladli a kostera doslova ukopali.
to je jako součást tvého trestu za zdržování v turnajích,furt mě budeš dávat bodyMazzy wrote:No Boost - ACS Pardubice = 2:3 (137:140)
No ja sem dopadl uplne stejne Azore. Prokleti jmenem Oliwa me stale pronasleduje a ja ho proste ne a ne porazit![]()
Gratulka Oliwko, jiz po nekolikate se zase musim spokojit s horkou porazkou. Prevzal jsi zezlo co dlouho drzel Peesko. Ten me taky takhle sviral ve vsech moznych turnajich.
Tak to je mrzute. Holt se budu muset polepsit.oliwapol wrote:to je jako součást tvého trestu za zdržování v turnajích,furt mě budeš dávat bodyMazzy wrote:No Boost - ACS Pardubice = 2:3 (137:140)
No ja sem dopadl uplne stejne Azore. Prokleti jmenem Oliwa me stale pronasleduje a ja ho proste ne a ne porazit![]()
Gratulka Oliwko, jiz po nekolikate se zase musim spokojit s horkou porazkou. Prevzal jsi zezlo co dlouho drzel Peesko. Ten me taky takhle sviral ve vsech moznych turnajich.
Hmm tak to je sila.Ataner wrote:Megan Fox ?
Hérečky to je moje..Mazzy wrote:Hmm tak to je sila.Ataner wrote:Megan Fox ?![]()
Jeste jsem ani neulozil druhy obrazek a Ataner to uhodl. Sakra Aty jak si to dal?
Dobrý ..super dík..Mazzy wrote:Druhé kolo dáme zase zítra. Musím to hodně stížit jak vidím.![]()
Ale moc pěkně Aty. Pak mi pošli pozvánku na přátelák.
Neboj Tomky kol bude dohromady 11. Ale ja opravdu necekal, ze to Ataner uhadne takhle rychle.tomkycz wrote:tak jsme si zasoutěžili...