Hlasování bude běžet než se nalosuje skupina B.mrakoplas44 wrote:Raduuza wrote:Ataner wrote:
Vždyť ještě nezačal ani turnaj..ženská no..
já si náhodou všimla, že ještě nezačal turnaj![]()
![]()
řekla bych, že už se nalosovala, ted mi to přišlo

Moderator: Czech Moderators
Hlasování bude běžet než se nalosuje skupina B.mrakoplas44 wrote:Raduuza wrote:Ataner wrote:
Vždyť ještě nezačal ani turnaj..ženská no..
já si náhodou všimla, že ještě nezačal turnaj![]()
![]()
Já to stále sčítám.Ataner wrote:Ty máš zajímavý ty počty..
Čekal jsem že se zeptáš a tak neboj není konečná tabulka, ale po šesti zápasech bude lepší když tam budeš mít šipku nahoru.Raduuza wrote:proč jsem jako v tý tabulce červená a že ještě jako se šipkou dolů?
Tak dnešních 92 je slušný ale uvidíme na co nám to bude stačit..Raduuza wrote: myslíš, že někdo si dává jiné cíle než skupinu vyhrát?![]()
![]()
To teda! 92 postů za den. Ani to tady nestíhám čístAtaner wrote:Tak dnešních 92 je slušný ale uvidíme na co nám to bude stačit..Raduuza wrote: myslíš, že někdo si dává jiné cíle než skupinu vyhrát?![]()
![]()
no doufám, že když se známe, že to zařídíšmrakoplas44 wrote:Čekal jsem že se zeptáš a tak neboj není konečná tabulka, ale po šesti zápasech bude lepší když tam budeš mít šipku nahoru.Raduuza wrote:proč jsem jako v tý tabulce červená a že ještě jako se šipkou dolů?
No mistře že i vy..Big El wrote:
To teda! 92 postů za den. Ani to tady nestíhám číst
Spolehni se.Raduuza wrote:no doufám, že když se známe, že to zařídíšmrakoplas44 wrote:Čekal jsem že se zeptáš a tak neboj není konečná tabulka, ale po šesti zápasech bude lepší když tam budeš mít šipku nahoru.Raduuza wrote:proč jsem jako v tý tabulce červená a že ještě jako se šipkou dolů?![]()
![]()
Ataner wrote:Tak dnešních 92 je slušný ale uvidíme na co nám to bude stačit..Raduuza wrote: myslíš, že někdo si dává jiné cíle než skupinu vyhrát?![]()
![]()