mrakoplas44 wrote:Spolehni se.Raduuza wrote:
no doufám, že když se známe, že to zařídíš![]()
![]()
děkujiiii
Moderator: Czech Moderators
mrakoplas44 wrote:Spolehni se.Raduuza wrote:
no doufám, že když se známe, že to zařídíš![]()
![]()
Ty je taky ty kluky odděláš...Raduuza wrote:
já mám 92, když sečtu všechny zápasa za den![]()
Víc jak 100 nedá neboj.Ataner wrote:No a koukám že tu máme jako nováčka Bolku..
Já netušil že má nový celek právě proto koukám..mrakoplas44 wrote:Víc jak 100 nedá neboj.Ataner wrote:No a koukám že tu máme jako nováčka Bolku..
Jsem to hledal podle výkonu.Ataner wrote:Já netušil že má nový celek právě proto koukám..mrakoplas44 wrote:Víc jak 100 nedá neboj.Ataner wrote:No a koukám že tu máme jako nováčka Bolku..
mně to jasné není, kdo?mrakoplas44 wrote:Všichni hrají v úterý jenom Lev Praha ?? - ?? Medysov se hraje až ve středu.
Máme tu nového brzdiče kolotočů skupiny A, kdo to bude v Béčku tak to je jasné.
Já to vím. Ale nerad bych Tošu prásknul.Raduuza wrote:mně to jasné není, kdo?mrakoplas44 wrote:Všichni hrají v úterý jenom Lev Praha ?? - ?? Medysov se hraje až ve středu.
Máme tu nového brzdiče kolotočů skupiny A, kdo to bude v Béčku tak to je jasné.
Big El wrote:
Já to vím. Ale nerad bych Tošu prásknul.
nic, tak uz se vnucovat nebudufrankie_doparoma wrote:hlasim se do pristiho rocniku a gratuluju pupajdimu k zisku cenne trofeje;)
Jamajčani asi nejsou vítanýfrankie_doparoma wrote:nic, tak uz se vnucovat nebudufrankie_doparoma wrote:hlasim se do pristiho rocniku a gratuluju pupajdimu k zisku cenne trofeje;)![]()
![]()
![]()
je mi lito ze budoucimu vitezi zkazim ten opojny pocit nadrazenosti, protoze i kdyz si to nebude chit priznat, vnitrne bude citit ze vyhral jen diky me neucasti :p
NeprozradímRaduuza wrote:Big El wrote:
Já to vím. Ale nerad bych Tošu prásknul.![]()
![]()
![]()
hmm takže ty mi to taky neprozradíš, škoda
![]()