Jako u klíčové dírky?kopeckar wrote:A my jsme vosk jo?Raduuza wrote:tak ty tahkle? takže už ani klíčovou dírkouimpossible wrote:Od nejlepsiho: 3, 4, 5, 1, 2, 6![]()
![]()
máš si vzít příklad z krůůa a pupíka a oktávky

Moderator: Czech Moderators
Jako u klíčové dírky?kopeckar wrote:A my jsme vosk jo?Raduuza wrote:tak ty tahkle? takže už ani klíčovou dírkouimpossible wrote:Od nejlepsiho: 3, 4, 5, 1, 2, 6![]()
![]()
No joooo. Ted vidim, ze je tam modifikace v nazvu klubucrueface1 wrote:Jaký "použila z cechu" ? To mám podepisovat každý logo,co vytvořím?impossible wrote: Rika mi ta, ktera fandila ve finale pupimu a ne meHlavne, Ata delal logo sam, ty jsi ho pouzila z cechu
Máš útrum se sprchou a se vším..to u Radůzky zařídím
![]()
No to nemůžeš snad myslet vážně tohle..Big El wrote:3-4-2-6-5-1
No jo, jsem dal na první místo nějakýho Octaviana - ani nevím, kdo to je.Ataner wrote:No to nemůžeš snad myslet vážně tohle..Big El wrote:3-4-2-6-5-1
no kdybys mi věnoval ne dva ale třeba pět, tak bych tě taky zmínilakopeckar wrote:A my jsme vosk jo?Raduuza wrote:tak ty tahkle? takže už ani klíčovou dírkouimpossible wrote:Od nejlepsiho: 3, 4, 5, 1, 2, 6![]()
![]()
Big El wrote:No jo, jsem dal na první místo nějakýho Octaviana - ani nevím, kdo to je.Ataner wrote:No to nemůžeš snad myslet vážně tohle..Big El wrote:3-4-2-6-5-1
impossible wrote:
No joooo. Ted vidim, ze je tam modifikace v nazvu klubuTen avatar je strasne maly a nejde to videt
Tak nevim kdo to tady nepochopil ten systém..jsem asi fakt lama..Raduuza wrote: hihi dal jsi na první místo mě
no možná jsem lama já , už nevím, myslela jsem, že loga zůstávají a připisují se k ním body, ne???Ataner wrote:Tak nevim kdo to tady nepochopil ten systém..jsem asi fakt lama..Raduuza wrote: hihi dal jsi na první místo mě