Nekopnem si buben 22?
Moderator: Czech Moderators
-
kopeckar
- Member of the Soccer Project Association
Re: O Prokoplej Buben 13 - soutěž na straně 379
No nevím jestli jsi to dobře pochopila a taky pan pořadatel, ale já to psal jako pořadí od nejvíce bodovaného po nejméně, takže ode mě jsi dostala 6 bodů. Pokud to pan pořadatel pochopil jinak, tak prosím o opravu.Raduuza wrote:no kdybys mi věnoval ne dva ale třeba pět, tak bych tě taky zmínilakopeckar wrote:A my jsme vosk jo?příště polepšit
![]()
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
ahááá tak to ti velmi děkujiii, pochopila jsem to právě blbě, jinak bych tě zmínila, to je jasnačkakopeckar wrote:No nevím jestli jsi to dobře pochopila a taky pan pořadatel, ale já to psal jako pořadí od nejvíce bodovaného po nejméně, takže ode mě jsi dostala 6 bodů. Pokud to pan pořadatel pochopil jinak, tak prosím o opravu.Raduuza wrote:no kdybys mi věnoval ne dva ale třeba pět, tak bych tě taky zmínilakopeckar wrote:A my jsme vosk jo?příště polepšit
![]()

4 (6b) > 3 > 2 > 5 > 1 > 6 (1b)
děkuji)))Prim wrote:4 (6b) > 3 > 2 > 5 > 1 > 6 (1b)

-
Carl Kozojidky
- Coach
4 (6b) > 3 > 2 > 5 > 1 > 6 (1b)
Kubajdííí
Kubajdííí
-
mrakoplas44
Logo1 - 42bodů
Logo2 - 60bodů
Logo3 - 63bodů
Logo4 - 57bodů
Logo5 - 32bodů
Logo6 - 29bodů

Logo2 - 60bodů
Logo3 - 63bodů
Logo4 - 57bodů
Logo5 - 32bodů
Logo6 - 29bodů

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
-
Ataner
Tak zítra nám to vypukne..vše již nastaveno..zkontrolováno..několikrát..pro jistotu i manželkou..řekla že jsem debil..(to jsem jako dělal že neslyšim)..takže Pražáci jdeme na to..
FK METEOR PRAHA ?? - ?? Octavia
JPD - B.3
takže když řeknu, že držím palce pražákům, nebudeš vědět komu hihiAtaner wrote:Tak zítra nám to vypukne..vše již nastaveno..zkontrolováno..několikrát..pro jistotu i manželkou..řekla že jsem debil..(to jsem jako dělal že neslyšim)..takže Pražáci jdeme na to..![]()

-
Ataner
to nevim páč nejsme pražský..ale budu vědět že tě škrtám z kamarádek..Raduuza wrote:takže když řeknu, že držím palce pražákům, nebudeš vědět komu hihiAtaner wrote:Tak zítra nám to vypukne..vše již nastaveno..zkontrolováno..několikrát..pro jistotu i manželkou..řekla že jsem debil..(to jsem jako dělal že neslyšim)..takže Pražáci jdeme na to..![]()
JPD - B.3
aha, tak to došlo k omylu, myslela jsem, že jsi , tak ted je jasný, že fandím TOBĚAtaner wrote:to nevim páč nejsme pražský..ale budu vědět že tě škrtám z kamarádek..Raduuza wrote:takže když řeknu, že držím palce pražákům, nebudeš vědět komu hihiAtaner wrote:Tak zítra nám to vypukne..vše již nastaveno..zkontrolováno..několikrát..pro jistotu i manželkou..řekla že jsem debil..(to jsem jako dělal že neslyšim)..takže Pražáci jdeme na to..![]()

a jdeš zrušit to zrušený nebo to nezrušený? hmm??Ataner wrote:To máš kliku jdu to zrušit..

Vzrušený?Raduuza wrote:a jdeš zrušit to zrušený nebo to nezrušený? hmm??Ataner wrote:To máš kliku jdu to zrušit..
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
sis popletl stránky... tohle patří na tu veldejší záložkuBig El wrote:
Vzrušený?