Moderator: Czech Moderators
No nevím jestli jsi to dobře pochopila a taky pan pořadatel, ale já to psal jako pořadí od nejvíce bodovaného po nejméně, takže ode mě jsi dostala 6 bodů. Pokud to pan pořadatel pochopil jinak, tak prosím o opravu.Raduuza wrote:no kdybys mi věnoval ne dva ale třeba pět, tak bych tě taky zmínilakopeckar wrote:A my jsme vosk jo?příště polepšit
![]()
ahááá tak to ti velmi děkujiii, pochopila jsem to právě blbě, jinak bych tě zmínila, to je jasnačkakopeckar wrote:No nevím jestli jsi to dobře pochopila a taky pan pořadatel, ale já to psal jako pořadí od nejvíce bodovaného po nejméně, takže ode mě jsi dostala 6 bodů. Pokud to pan pořadatel pochopil jinak, tak prosím o opravu.Raduuza wrote:no kdybys mi věnoval ne dva ale třeba pět, tak bych tě taky zmínilakopeckar wrote:A my jsme vosk jo?příště polepšit
![]()
děkuji)))Prim wrote:4 (6b) > 3 > 2 > 5 > 1 > 6 (1b)
takže když řeknu, že držím palce pražákům, nebudeš vědět komu hihiAtaner wrote:Tak zítra nám to vypukne..vše již nastaveno..zkontrolováno..několikrát..pro jistotu i manželkou..řekla že jsem debil..(to jsem jako dělal že neslyšim)..takže Pražáci jdeme na to..![]()
FK METEOR PRAHA ?? - ?? Octavia
to nevim páč nejsme pražský..ale budu vědět že tě škrtám z kamarádek..Raduuza wrote:takže když řeknu, že držím palce pražákům, nebudeš vědět komu hihiAtaner wrote:Tak zítra nám to vypukne..vše již nastaveno..zkontrolováno..několikrát..pro jistotu i manželkou..řekla že jsem debil..(to jsem jako dělal že neslyšim)..takže Pražáci jdeme na to..![]()
aha, tak to došlo k omylu, myslela jsem, že jsi , tak ted je jasný, že fandím TOBĚAtaner wrote:to nevim páč nejsme pražský..ale budu vědět že tě škrtám z kamarádek..Raduuza wrote:takže když řeknu, že držím palce pražákům, nebudeš vědět komu hihiAtaner wrote:Tak zítra nám to vypukne..vše již nastaveno..zkontrolováno..několikrát..pro jistotu i manželkou..řekla že jsem debil..(to jsem jako dělal že neslyšim)..takže Pražáci jdeme na to..![]()
a jdeš zrušit to zrušený nebo to nezrušený? hmm??Ataner wrote:To máš kliku jdu to zrušit..
Vzrušený?Raduuza wrote:a jdeš zrušit to zrušený nebo to nezrušený? hmm??Ataner wrote:To máš kliku jdu to zrušit..
sis popletl stránky... tohle patří na tu veldejší záložkuBig El wrote:
Vzrušený?