Ešte neskladaj zbrane, máš pred sebou tri zápasy, hrá sa o 9 bodov....ps2512 wrote:Tak Mantelíka nejspíše dostanu já no.....takže bych prosil mírného rozhodčího!

Moderator: Czech Moderators
Ešte neskladaj zbrane, máš pred sebou tri zápasy, hrá sa o 9 bodov....ps2512 wrote:Tak Mantelíka nejspíše dostanu já no.....takže bych prosil mírného rozhodčího!
dekujeme! Nas cil je ale preci jen vysMilko wrote:Známe výsledky 4. kola
Skupina 2
CHEROKEE 2-4 Dynamo Oleksovice
- gratulka letí do Oleksovic, ktoré zdolali mužstvo CHEROKEE zaslúžene nielen doma, ale aj vonku. Už teraz je viac než isté, že Dynamo si zahrá štvrťfinále
Miloši, bodu už mám dostšutr wrote:Skupina 4
Št 16 Jún 2011 (10:00 CET) Cechie Dubec ?? - ?? Kenjiho Queeni
Št 16 Jún 2011 (10:00 CET) Šutrteam ?? - ?? 1FC Mrakoplaš
- dá sa už teraz povedať, že v zápase Cechie Dubec vs Kenjiho Queeni vzíde druhý postupujúci. Domáci však musia vyhrať ak chcejú ešte postúpiť, hosťom bude teoreticky stačiť remízka. V druhom zápase neočákavame zakopnutie favorita na domácom ihrisku.
- to je pravda, nahrané máš Honzík, ale Pala by som si nevyberal, kua - ten má formu ako hromšutr wrote:
Miloši, bodu už mám dost, je na čase zvolnit a pokukovat po možných soupeřích ve vyřazováku
Milko wrote:- to je pravda, nahrané máš Honzík, ale Pala by som si nevyberal, kua - ten má formu ako hromšutr wrote:
Miloši, bodu už mám dost, je na čase zvolnit a pokukovat po možných soupeřích ve vyřazováku
![]()
No jo no, šance by byla s A týmem.ps2512 wrote:Za chvíli vyběhne náš B tým k zápasu s Milkem.
Bohužel ve 14. je finále Nelinky s Hadisem a tak musíme tento turnaj vyhrát z 2. místa ve skupině