Tošík má kolotoče ??Big El wrote: No jo, kolotočář...

Moderator: Czech Moderators
Tošík má kolotoče ??Big El wrote: No jo, kolotočář...
Jo. Má to jako brigádu k otcovské dovolené. Brzdič kolotočůcrueface1 wrote:Tošík má kolotoče ??Big El wrote: No jo, kolotočář...![]()
Přeju ti postup, takový jsem hodný! Abychom se posléze potkali hned v prvním kole vyřazováku a já zase zesměšnil tvého rádobykanonýra Arne 'Nulu' BartuMilanSLOVAKIA wrote:Cielom z tejto skupiny je samozrejme postup. V tomto turnaji to inak nejde. Bude to vsak velmi tazky boj hlavne s timom SCHLAFSACK ktory rozhodne ci sa nam podari ist dalej alebo nie. Do turnaja vsak urcite budeme chciet dat maximum. Ako rozmyslam tak uz dost dlho o sebe poriadne nedal vediet Arne Barta (hlavne v minulom rocniku strelil len 1 gol) a tak toto ma jednu z poslednych sanci ukazat kto to vlastne je. Verim vsak ze stihne este jeden rocnik tohto turnaja. To vsak zavisi od brz co vidim ze hlavne v nasej skupine je poriadna brutalita. Po prvom kole totiz hrame dalsie az o dva tyzdne neskor
To bych PéeSkovi neradil, poněvadž by mu to jednak pořád nemyslelo a navíc by byl nakrklej, že mu to zas nevyšlo...crueface1 wrote:Pokud jsi pravák,vem pravou ruku (teda záleží,jak jsi zvyklej..) ..sáhni si do kalhot.....a jemně si ho mniTo ti rozproudí krev a CML muže a hned ti to bude pálit
![]()
![]()
Ty Tomiku, spíš bys to poddekový rozproudění potřeboval ty, ne?mrakoplas44 wrote:Logo 1,3,4 = 13 přátelákůcrueface1 wrote:Proč 13. ?
Kdo si to tu nepřečte má smůlu.
tosa_CZ wrote: To bych PéeSkovi neradil, poněvadž by mu to jednak pořád nemyslelo a navíc by byl nakrklej, že mu to zas nevyšlo...
Ájé, to bude zas v kuchyni bordel. A hlavně - velice se tím sníží přesvědčení ODOLÁVAT! A to je smutný...pupajdi13 wrote:Ví to u nás celá práce a vymysleli jsme ,že když uděláš pohárek ve tvaru (miska nahoře) , tak až ho dovezu na ukázku,že se z něho pěkně ožereme...teda chtěl jsem napsat oslavíme to....a jelikož vidím,že tvar je právě ten žádoucí , tak zřejmě bude pokřtěn jak se sluší a patří
![]()
A je smutný, že to ve vzájemných zápasech není vidět...pupajdi13 wrote:ještě musím poděkovat íčkovi,Krůovi a Tošíkovi,že mě donutili se vrátit k aktivnímu SP , jinak by dneska na tom pohárku naše jmeno nebylo![]()
Hele hele, já to právě krásně ladil tak, aby to vyšlo přesně s protiskupinou a nikdo nemohl býti označován za hanebného brzdiče kolotočů!Big El wrote:No jo, kolotočář...mrakoplas44 wrote:So 10 Lis 2012 (22:00 CET) ŇOUMÍCI ?? - ?? 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
K tomu není co dodat.
Jinými slovy: navedl jsi ostatní, aby to také zdrželi. Takže jsi to vlastně brzdil.tosa_CZ wrote:Hele hele, já to právě krásně ladil tak, aby to vyšlo přesně s protiskupinou a nikdo nemohl býti označován za hanebného brzdiče kolotočů!Big El wrote:No jo, kolotočář...mrakoplas44 wrote:So 10 Lis 2012 (22:00 CET) ŇOUMÍCI ?? - ?? 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
K tomu není co dodat.
Ale já to furt nechápu..a to se ani nebudu snažit o poddekovku... .)tosa_CZ wrote:To bych PéeSkovi neradil, poněvadž by mu to jednak pořád nemyslelo a navíc by byl nakrklej, že mu to zas nevyšlo...crueface1 wrote:Pokud jsi pravák,vem pravou ruku (teda záleží,jak jsi zvyklej..) ..sáhni si do kalhot.....a jemně si ho mniTo ti rozproudí krev a CML muže a hned ti to bude pálit
![]()
![]()
Ty Tomiku, spíš bys to poddekový rozproudění potřeboval ty, ne?mrakoplas44 wrote:Logo 1,3,4 = 13 přátelákůcrueface1 wrote:Proč 13. ?
Kdo si to tu nepřečte má smůlu.
Logo1 - tři přátelákycrueface1 wrote:
Proč logo 1,3,4 ,když bylo ve hře 6 log ?
ale já myslím, že ano, vkládám do něj velké nadějěAtaner wrote:To nemá cenu on to stejně nepochopí..