Vypadlo ti slovíčko.ps2512 wrote:To nevím......asi dám zase vědět Renatě, ať ho zase trochu přiškrtí![]()

Moderator: Czech Moderators
Vypadlo ti slovíčko.ps2512 wrote:To nevím......asi dám zase vědět Renatě, ať ho zase trochu přiškrtí![]()
Nene, poprvé jsem to nebyl já......asi Elkopeckar wrote:Vypadlo ti slovíčko.ps2512 wrote:To nevím......asi dám zase vědět Renatě, ať ho zase trochu přiškrtí![]()
Péťo né...ps2512 wrote: To nevím......asi dám vědět Renatě, ať ho zase trochu přiškrtí![]()
Když budeš hodnejAtaner wrote:Péťo né...ps2512 wrote: To nevím......asi dám vědět Renatě, ať ho zase trochu přiškrtí![]()
Nějaký přáteláčky u tebe..ps2512 wrote:Když budeš hodnejAtaner wrote:Péťo né...ps2512 wrote: To nevím......asi dám vědět Renatě, ať ho zase trochu přiškrtí![]()
Ale ako vidim niekto nam tu uz zdupkal kade lahsiemrakoplas44 wrote:Vy si teda dáváte. Chvilku tu nejsem a už jste opět v sobě.tosa_CZ wrote:Neviem komu tu usla pointa ale ak sa dobre pametam tak sa tu bavime o strelcoch (Bartovi) a nie o nejakych vyhranych poharkochMilanSLOVAKIA wrote: Nechtěl jsem to tady vytahovat, aby se Milánek necítil až tak ztrapněný, ale když už se tady ohání pohárkem krále střelců, kterej může vyhrát kterýkoli poleno, co dostane do skupiny neumělce, můžeš Románku Milánka odkázat na pohárek pro celkového vítěze O Prokoplej buben 3?takze to je uplne ale ze uplne nepodstatne momentalne
Na kvalitní defenzivní práci se dívá dobře. Docela lituju Tvoje diváky. Dívat se na ty minely v obraně a bát se při každém dotyku obránce s míčem, jestli to nebude nahrávka soupeři... Se nedivím, že při každém zápase trefí minimálně jednoho Tvého diváka infarkt.tosa_CZ wrote:Co? Kdy? Kde? Já se tímto nechlubím, jen dlouhodobě píšu, že na ty tvoje betony je žalostný se koukatBig El wrote:No jo, Toša se pořád chlubí tím, že hraje ofenzivní fotbal, ale vyhrát krále střelců schopný není.A to je smutný!!!
To já hraju zanďoura, takže se mi nikdo nemže smát, když krále střelců nevyhraju
Máš štěstí, že ti vůbec nerozumímMilanSLOVAKIA wrote:Ale ako vidim niekto nam tu uz zdupkal kade lahsie
Máš štěstí, že ti vůbec nerozumímBig El wrote:Na kvalitní defenzivní práci se dívá dobře. ...
Dobrá práce Marťas!pupajdi13 wrote:FK TRNAVA..... 1 : 2 ..... FC Letenská šlechta
Dobrá práce Tomas!impossible wrote:Primisimo FC 5 - 2 Mission Impossible 139 - 101
Zaslúžená výhra, gratulátor, na viac momentálne nemámepupajdi13 wrote:FK TRNAVA..... 1 : 2 ..... FC Letenská šlechta
130 : 138
Vstup do turnaje se obhájcům povedl a vezeme zo slovenska 3 points.
Dobrá práce hoši ...tosa_CZ wrote:Dobrá práce Marťas!pupajdi13 wrote:FK TRNAVA..... 1 : 2 ..... FC Letenská šlechta
Dobrá práce Tomas!impossible wrote:Primisimo FC 5 - 2 Mission Impossible 139 - 101
Bez prace totiz nejsou kolace.Ataner wrote:Dobrá práce hoši ...tosa_CZ wrote:Dobrá práce Marťas!pupajdi13 wrote:FK TRNAVA..... 1 : 2 ..... FC Letenská šlechta