neboj,je to v koučinkujancarik wrote: no prave koukam co tady delas nemel by jsi delat neco jinyho a s nekym jinym![]()

Moderator: Czech Moderators
neboj,je to v koučinkujancarik wrote: no prave koukam co tady delas nemel by jsi delat neco jinyho a s nekym jinym![]()
jo prerusovana ...Hadis wrote:Když on bez toho nemůže býtjancarik wrote: no prave koukam co tady delas nemel by jsi delat neco jinyho a s nekym jinym![]()
![]()
![]()
On si jen tak odskakuje
No, už to nebude jako dřív, malej tam bude furt.pupajdi13 wrote:neboj,je to v koučinkujancarik wrote: no prave koukam co tady delas nemel by jsi delat neco jinyho a s nekym jinym![]()
- mladej zdržuje,tak jsem využil chvíle
![]()
![]()
no ja slysel kez byHadis wrote:No, už to nebude jako dřív, malej tam bude furt.pupajdi13 wrote:neboj,je to v koučinkujancarik wrote: no prave koukam co tady delas nemel by jsi delat neco jinyho a s nekym jinym![]()
- mladej zdržuje,tak jsem využil chvíle
![]()
![]()
![]()
![]()
Dyť je teprve pondělí.jancarik wrote:no ja slysel kez byHadis wrote: No, už to nebude jako dřív, malej tam bude furt.![]()
![]()
tam byl alspon furt
jj to je jasný pupajdíkupupajdi13 wrote:jestli mi jí dneska ty holomci ( neunesou-neznásilněj-nebo něco podobnýhoMikel8 wrote:![]()
![]()
Tak vás zítra zveme do našeho chrámu na veliké utkání
![]()
![]()
![]()
FC Chellsea vs. Letenská šlechta
Zápas se odehraje ve večerních hodinách a to v 18:00, doufáme že se přijde te podívat. A ty šéfe vem manželku![]()
) - tak jede taky
- to víš 30-tka je jen jednou a jelikož tuší,že na soccru už by byla prakticky neprodejná
- tak si to chce řádně ještě užít
![]()
nepodcenil,ale Mikel má velmi dobrej tým a naši už byli unavení po dnešku :Big El wrote:No tak to se nám to vyvíjí velmi zajímavě!!! Vypadá to, že pan domácí úvod turnaje lehce podcenil...
Ano, ano. Vždycky je potřeba hledat pozitivapupajdi13 wrote:nepodcenil,ale Mikel má velmi dobrej tým a naši už byli unavení po dnešku :Big El wrote:No tak to se nám to vyvíjí velmi zajímavě!!! Vypadá to, že pan domácí úvod turnaje lehce podcenil...- bohužel. - taky má Mikel mou školu,takže z druhého pohledu mě ta porážka vońí , je tu vidět uroda mé práce
![]()
jj pupajdího škola je nej. na světěpupajdi13 wrote:nepodcenil,ale Mikel má velmi dobrej tým a naši už byli unavení po dnešku :Big El wrote:No tak to se nám to vyvíjí velmi zajímavě!!! Vypadá to, že pan domácí úvod turnaje lehce podcenil...- bohužel. - taky má Mikel mou školu,takže z druhého pohledu mě ta porážka vońí , je tu vidět uroda mé práce
![]()
Hm. Na tom něco bude. Pane Pupajdí, mohu také k Vám do učení? Prosíííííím.Mikel8 wrote:jj pupajdího škola je nej. na světěpupajdi13 wrote:nepodcenil,ale Mikel má velmi dobrej tým a naši už byli unavení po dnešku :Big El wrote:No tak to se nám to vyvíjí velmi zajímavě!!! Vypadá to, že pan domácí úvod turnaje lehce podcenil...- bohužel. - taky má Mikel mou školu,takže z druhého pohledu mě ta porážka vońí , je tu vidět uroda mé práce
![]()
![]()
Já už tam jsemBig El wrote: Hm. Na tom něco bude. Pane Pupajdí, mohu také k Vám do učení? Prosíííííím.