nu, uvidíme.. Ráno je liga, pak ještě jeden tur.. Ale snad to dámeHadis wrote:Termín zápasu jsme si nechali nalosovat de mého požadavku, takže si jdu pro postup do finále.koster wrote: Pá 25.6. 14:00 AC Had Bozak : Baníček
Nebojím se říct předčasné finále. Hrajem bez výhody, ale Hadis myslím tolik neřeší ligu, tak mu 5% přidáme. Šance na postup 55:45
Edit. a nebo ne, Azor by pak se mnou nehrál přáteláky. Šance na postup 50:50.
Azorova liga je důležitější.
Já příští týden v pátek budu mít 3. místo jisté
Sranda cup
Moderator: Czech Moderators
Re: Sranda cup 07 - čtvrtfinále.
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Sranda cup 07 - semifinále.
No já nevím, rozhodčí je takovej nevyzpytatelnej, Azor dal ráno v lize jen 120, já 135, přece jen jsem chtěl udržet 3 místo v tabulce, přesto můj A tým není úplně vyfluslej a v kombinaci s B týmem si myslím vyhrajeme.
Nebo nejhůř ukopeme plichtu.
Nechám se překvapit, ale rád bych šel do finále, kde bych si ten pohárek už ukopal !
Nebo nejhůř ukopeme plichtu.
Nechám se překvapit, ale rád bych šel do finále, kde bych si ten pohárek už ukopal !
AC Had Bozak
-
- Team President
Díky, ve finále čeká tým Žďáru n/S velmi těžký soupeř, bez ohledu na to zda to bude tým AC Had Bozak nebo Baníček, chceme opět podat dobrý výkon a poprat se o jubilejní desátý pohárek do sbírky.koster wrote:FC Žďár nad Sázavou : Wellweak 3:1 (123:106)
Tak jsem to Jardovi hodně usnadnil vlastní blbostí. Jediný co sem stihl nastavit byla formace v jaké jsem chtěl hrát s tím, že to za chvilku doladím, pak jsem na chvilku odběhl, jenže z té chvilky byla skoro hodina a pak už bylo vše ztraceno
![]()
I tak gratuluju k postupu a hodně štěstí ve finále.
Zítra se odehraje druhé semifinále a bude tak znám termín finále a tím pádem i termín zahájení dalšího ročníku. Tak kdo by si chtěl kopnout ať se hlásí tentokrát pro divize B-F (Takže když sem to trochu otevřel tak bych rád uvítal hlavně kolegy - ps2512, Big El, Ataner pokud budou mít zájem, ale i další)

FC ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, E.68
Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
-
Út 29 Črv 2010 (14:00 CET) AC Had Bozak ?? - ?? FC Žďár nad Sázavou
finále turnaje.
Azor štěkal, ale nekousal, tak jsme se v poklidu proplazili do finále.
finále turnaje.
Azor štěkal, ale nekousal, tak jsme se v poklidu proplazili do finále.
AC Had Bozak
Jak už napsal Hadis finálové utkání se odehraje v úterý 29.6. 14:00 na jeho stadionu a je v něm jasným favoritem. Pozvánky na další ročník pošlu co nejdřív po tomto zápase, tak se hlaste kdo má zájem.
Wellweak
-
- Team President
Tým Žďáru nad Sázavou se hlásí do dalšího ročníku turnaje.koster wrote:Jak už napsal Hadis finálové utkání se odehraje v úterý 29.6. 14:00 na jeho stadionu a je v něm jasným favoritem. Pozvánky na další ročník pošlu co nejdřív po tomto zápase, tak se hlaste kdo má zájem.

Re: Sranda cup 07 - finále+pozvánky(B-F) 29.6.
AC Had Bozak - Baníček 3:2 V:131-128 ČK:0-1 (v 60.min.)
Nu rozhodla ČK a i tato situace: Po rozehrání přímého kopu a potom, co vlajka pomezního zůstala dole Koen 'ns' Desomberg překonal nadvakrát brankaře, který jeho první ránu kryl.
Toto rozhodnutí se nán nelíbí a tato situace právě rozhodla zápas
Ale i se semifinále jsme trochu spokojeni
Nu rozhodla ČK a i tato situace: Po rozehrání přímého kopu a potom, co vlajka pomezního zůstala dole Koen 'ns' Desomberg překonal nadvakrát brankaře, který jeho první ránu kryl.
Toto rozhodnutí se nán nelíbí a tato situace právě rozhodla zápas

Ale i se semifinále jsme trochu spokojeni

Finále
AC Had Bozak : FC Žďár nad Sázavou 4:3 (130:127)
Vítězem se stává tým AC Had Bozak. Gratulujeme.
Wellweak
-
- Team President
Blahopřeji týmu AC Had Bozak k vítězství.koster wrote:Finále

-
Re: Sranda cup 08 - pozvánky(B-F)-hlaste se!!
jj, díky za grratulace, konečně jsem zase vyhrál nějakej ten turnaj.
Do turnaje jsme se přihlásili s cílem ho vyhrát a to se podařilo, takže musíme být spokojení.
Do turnaje jsme se přihlásili s cílem ho vyhrát a to se podařilo, takže musíme být spokojení.
AC Had Bozak
Ještě 6 volných míst. Kdo má zájem?? U nás se nehraje o velké peníze, ale pro zábavu 

Wellweak
koster wrote:Ještě 6 volných míst. Kdo má zájem?? U nás se nehraje o velké peníze, ale pro zábavu
Jsme tady. Jsme si vědomi toho, že se hraje pro zábavu, a proto se chceme bavit tím, že turnaj vyhrajeme

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Doufáme, že to stihneme, aby jsme to panu Big Elovi trošku znepříjemniliBig El wrote:koster wrote:Ještě 6 volných míst. Kdo má zájem?? U nás se nehraje o velké peníze, ale pro zábavu
Jsme tady. Jsme si vědomi toho, že se hraje pro zábavu, a proto se chceme bavit tím, že turnaj vyhrajemeA nebojíme se ani Atanerových boys
![]()

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Kušuj! Já Tě nechci!ps2512 wrote:Doufáme, že to stihneme, aby jsme to panu Big Elovi trošku znepříjemniliBig El wrote:koster wrote:Ještě 6 volných míst. Kdo má zájem?? U nás se nehraje o velké peníze, ale pro zábavu
Jsme tady. Jsme si vědomi toho, že se hraje pro zábavu, a proto se chceme bavit tím, že turnaj vyhrajemeA nebojíme se ani Atanerových boys
![]()

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
vy jste na mě teda škaredý paneBig El wrote:Kušuj! Já Tě nechci!

stejně to nejspíše nestihneme

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci