Tak já už zase postupuju ?Big El wrote:Už nezastupuji... Ale Palovi to napíšu.simi8 wrote:Pro Big El
Podívej se do své SP pošty.
simi8

Moderator: Czech Moderators
Tak já už zase postupuju ?Big El wrote:Už nezastupuji... Ale Palovi to napíšu.simi8 wrote:Pro Big El
Podívej se do své SP pošty.
simi8
Škoda té obdržené branky, chtělo to udržet vzadu nulu... Ale jinak dobrý výkon chlape. A hlavně teda výsledek...palo wrote:Stratovarius - neonica 2:1 (142:127)
Škoda tak mizerného výsledku,vzhledem k výkonům.Takto je všechno do odvety otevřené...
Dvojzápas? Asi je to nejspravedlivější, ale přijde mi, že vrchol v podobě jednoho zápasu by byl atraktivnější.PaToM wrote:Hmm, dnes Meangreen porazil Prima po výkonoch 149:143. Tak to som potom zvedavý na finálový dvojzápas.
Jo Mangreena jsem mel ve skupine a je to senza typek, az na ty jeho rizky co si tam dopuje.PaToM wrote:Hmm, dnes Meangreen porazil Prima po výkonoch 149:143. Tak to som potom zvedavý na finálový dvojzápas.
Jako bych to tušil...palo wrote:Stratovarius - neonica 2:1 (142:127)
Škoda tak mizerného výsledku,vzhledem k výkonům.Takto je všechno do odvety otevřené...
Vole. Když taky doma hraješ 100% a venku 20%palo wrote:Jako bych to tušil...palo wrote:Stratovarius - neonica 2:1 (142:127)
neonica - Stratovarius 1:0 (145:140)
Předpokládám,že platí pohárové pravidlo o vstřeleném gólu na hřišti soupeře (při zběžném nahlédnutí do pravidel jsem to nenašel...) a v tom případě gratuluju soupeři k postupu.(Pro chorvatský tým mám po dovolené slabost...
)
Chtěl jsem to ukřápat na remízu,proto total beton...Big El wrote:Vole. Když taky doma hraješ 100% a venku 20%palo wrote:Jako bych to tušil...palo wrote:Stratovarius - neonica 2:1 (142:127)
neonica - Stratovarius 1:0 (145:140)
Předpokládám,že platí pohárové pravidlo o vstřeleném gólu na hřišti soupeře (při zběžném nahlédnutí do pravidel jsem to nenašel...) a v tom případě gratuluju soupeři k postupu.(Pro chorvatský tým mám po dovolené slabost...
)
![]()
Doma se máš snažit hrát na 1:0 a venlu na 2:1- tak jak to předvedl on. Dal Ti lekci z taktiky...
Klidně beton, ale na 100% styl. Zrovna dneska jdu takhle do ligy. Myslím, že to kdysi zpropagoval Mošna, pokud se nepletu.palo wrote: Chtěl jsem to ukřápat na remízu,proto total beton...
Ale neboj se,že mne už nenapadlo,že jse měl hrát aspoň dlouhé míče s vyšším stylem...
Já hraju čistou milkovinu...Big El wrote:Klidně beton, ale na 100% styl. Zrovna dneska jdu takhle do ligy. Myslím, že to kdysi zpropagoval Mošna, pokud se nepletu.palo wrote: Chtěl jsem to ukřápat na remízu,proto total beton...
Ale neboj se,že mne už nenapadlo,že jse měl hrát aspoň dlouhé míče s vyšším stylem...
Je to velmi divácky atraktivní styl. Hráči mají za úkol betonovat a současně hrát útočně a je to velmi zábavná podívaná pro diváky
To přece Milko hraje, ne? Beton a 100% stylpalo wrote:Já hraju čistou milkovinu...Big El wrote:Klidně beton, ale na 100% styl. Zrovna dneska jdu takhle do ligy. Myslím, že to kdysi zpropagoval Mošna, pokud se nepletu.palo wrote: Chtěl jsem to ukřápat na remízu,proto total beton...
Je to velmi divácky atraktivní styl. Hráči mají za úkol betonovat a současně hrát útočně a je to velmi zábavná podívaná pro diváky