FK VIKTORIA OREŠANY sú registrované.kamil581 wrote:ak je voľné, rád by som si kopol ...
dík

Moderator: Czech Moderators
FK VIKTORIA OREŠANY sú registrované.kamil581 wrote:ak je voľné, rád by som si kopol ...
dík
Termín som dal piatok alebo sobotu, nie všetci majú voľno .šutr wrote:Už to spusť
Presunul som svoj turnaj na 23.3.2013. Takže tí, čo si šetrili na môj sa môžu prihlásiť sem...Dajo wrote:Termín som dal piatok alebo sobotu, nie všetci majú voľno .šutr wrote:Už to spusť
Tak teraz som si prečítal Milka,že to odsúva.....OK,tak pozvánky pošlem už dnes.Dajo wrote:Termín som dal piatok alebo sobotu, nie všetci majú voľno .šutr wrote:Už to spusť
No jo, ale původně co jsi psal už se tady mělo hrátDajo wrote:Termín som dal piatok alebo sobotu, nie všetci majú voľno .šutr wrote:Už to spusť
No popravdě jsem také pro snížení..(zas takové hvězdy k nám nepřijedou)..Dajo wrote:Tak teraz som si prečítal Milka,že to odsúva.....OK,tak pozvánky pošlem už dnes.Dajo wrote:Termín som dal piatok alebo sobotu, nie všetci majú voľno .šutr wrote:Už to spusť
Máme tu jedného G-čkara.......,nechám tu trošku času či znížiť štartovné aby sa dostal do turnaja ale neviem aká je minimálna čiastka alebo ponechať štartovné na 50 000.![]()
Podvečer by som teda poslal pozvánky.
To je pravda...na také polená, to sa málokedy vidíps2512 wrote:Co když se přihlásím, to pak vstupný bude muset jít nahoru
Pro někoho je důležitý výkon, pro nás vítězství a prachy.....to nevadí že máme polenaMilko wrote:To je pravda...na také polená, to sa málokedy vidíps2512 wrote:Co když se přihlásím, to pak vstupný bude muset jít nahoru
To je kvůly měps2512 wrote:Pro někoho je důležitý výkon, pro nás vítězství a prachy.....to nevadí že máme polenaMilko wrote:To je pravda...na také polená, to sa málokedy vidíps2512 wrote:Co když se přihlásím, to pak vstupný bude muset jít nahoru
Né to je kvůli tomu frajerovi co myslí že to vyhraje..daxxon wrote: To je kvůly mě![]()
Však to, že si to môže len myslieť chalanisko jedno...Ataner wrote:Né to je kvůli tomu frajerovi co myslí že to vyhraje..daxxon wrote: To je kvůly mě![]()