Je pravda, ze Palo placl peknou vec a ja to dle toho ridim.
Moderator: Czech Moderators
Takže to je jasný kdo je tady ten... (né Palo to jsem neřikal,mám úctu ke staršim né)..Mazzy wrote:Jsou to zajimava jmena, ale zatim nic. Pockej Aty do 18h. Trebas uz te to trkne.![]()
Dobře děláš...Mazzy wrote:Jsou to zajimava jmena, ale zatim nic. Pockej Aty do 18h. Trebas uz te to trkne.![]()
No uvažoval jsem i nad Kateřinou Brožovou..palo wrote:Dobře děláš...Mazzy wrote:Jsou to zajimava jmena, ale zatim nic. Pockej Aty do 18h. Trebas uz te to trkne.![]()
Je pravda, ze Palo placl peknou vec a ja to dle toho ridim.![]()
No ale já už su mimo.Helča Růžičková to nebude,co???
palo wrote:Študovat pozadí,to by Ti šlo...Ataner wrote:Vždyť je to jediná šance tady něco vyhrát..pořád študuju to pozadí..palo wrote: Bys to měl moc lehké vole...
Ahoj. Z druhé strany je to těžší.Mazzy wrote:2.kolo - nápověda 2.
Naše velká neznámá je bívalá modelka. A je jí lehce přes třicet let.
Když jsem povídal, že není moc známou herečkou, tak jsem tím myslel, že se opravdu blýskla jen v jednom slavném filmu. Jinak hraje spíše béčkové filmy a seriály.
Další nápověda bude po simulaci ve 22h.
To mas recht Rome.mrakoplas44 wrote:Ahoj. Z druhé strany je to těžší.Mazzy wrote:2.kolo - nápověda 2.
Naše velká neznámá je bívalá modelka. A je jí lehce přes třicet let.
Když jsem povídal, že není moc známou herečkou, tak jsem tím myslel, že se opravdu blýskla jen v jednom slavném filmu. Jinak hraje spíše béčkové filmy a seriály.
Další nápověda bude po simulaci ve 22h.
Porad nic Aty, ale jsi na spravne vlne. Proslula opravdu jen v tom jednom kultovnim snimku.Ataner wrote:Denis Richards...
Amy Smart ...