Kua, péesko, nepreháňaš to už s tou korupciou? Koľko si dal tvojmu bývalému LM, aby sa nechal vylúčiť???

Moderator: Czech Moderators
Tak takhle se to dělá..GeorgeTT wrote:FK TRNAVA 3-4 Dynamo Oleksovice (132:136)
Kua, péesko, nepreháňaš to už s tou korupciou? Koľko si dal tvojmu bývalému LM, aby sa nechal vylúčiť???
co? Já? ne!Ataner wrote:Tak takhle se to dělá..GeorgeTT wrote:FK TRNAVA 3-4 Dynamo Oleksovice (132:136)
Velmi pekny zapas.GeorgeTT wrote:FK TRNAVA 1 - 0 Matts stars (135:135)
Ufff...
tak to ti teda dík, já na tebe taky vsadilaimpossible wrote:Minotaur 3 - 2 Mission Impossible 124 - 112
Rano nebyl cas se prihlasit a nastavit a tak jsem nejenom prisel o 3 body, ale jeste netrefil vysledek sveho vlastniho zapasu
Já takyRaduuza wrote:tak to ti teda dík, já na tebe taky vsadilaimpossible wrote:Minotaur 3 - 2 Mission Impossible 124 - 112
Rano nebyl cas se prihlasit a nastavit a tak jsem nejenom prisel o 3 body, ale jeste netrefil vysledek sveho vlastniho zapasu
My ne my ho známe..ps2512 wrote:Já takyRaduuza wrote:tak to ti teda dík, já na tebe taky vsadilaimpossible wrote:Minotaur 3 - 2 Mission Impossible 124 - 112
Já jsem si vsadil na jistotuAzor wrote:Baníček - ACS Pardubice 1:3 V:127-140
Tak jsem si vsadil 0 a doufal v pomoc od Pana Randoma, nicméně rozdíl ve výkonech byl velký i na nějJsme tak poslední a musíme notně zabrat...
Boli, sú, budúoliwapol wrote:Nějaký průběžný výsledky tipovačky budou?