Tak jistě, mám radost, že jsem Tě porazil, ale nemusel si to kazit tím prohlášenímpupajdi13 wrote: Musel jsem nechat Ačko odpočívat na ligu...a B tým tě neuhrál holt no....gratulka![]()

Moderator: Czech Moderators
Tak jistě, mám radost, že jsem Tě porazil, ale nemusel si to kazit tím prohlášenímpupajdi13 wrote: Musel jsem nechat Ačko odpočívat na ligu...a B tým tě neuhrál holt no....gratulka![]()
Nevadí pořád je to výhra a ta se počítá..Hadis wrote:Tak jistě, mám radost, že jsem Tě porazil, ale nemusel si to kazit tím prohlášenímpupajdi13 wrote: Musel jsem nechat Ačko odpočívat na ligu...a B tým tě neuhrál holt no....gratulka![]()
Tak já spíš mám radost,že Bečko umí zahrát 140Hadis wrote:Tak jistě, mám radost, že jsem Tě porazil, ale nemusel si to kazit tím prohlášenímpupajdi13 wrote: Musel jsem nechat Ačko odpočívat na ligu...a B tým tě neuhrál holt no....gratulka![]()
Koupím tvoje Béčko.pupajdi13 wrote:Tak já spíš mám radost,že Bečko umí zahrát 140Hadis wrote:Tak jistě, mám radost, že jsem Tě porazil, ale nemusel si to kazit tím prohlášenímpupajdi13 wrote: Musel jsem nechat Ačko odpočívat na ligu...a B tým tě neuhrál holt no....gratulka![]()
Já i áčko..mrakoplas44 wrote: Koupím tvoje Béčko.
Jsi se nějak rozpumpoval na ty zápasy dnes..11domin11 wrote:Tssss... díky teda jako
To ani neAtaner wrote:Jsi se nějak rozpumpoval na ty zápasy dnes..11domin11 wrote:Tssss... díky teda jako
No to koukám..ještě že vyběhlo snad áčko..11domin11 wrote:To ani neAtaner wrote:Jsi se nějak rozpumpoval na ty zápasy dnes..11domin11 wrote:Tssss... díky teda jakozkouším tůzné věci
A to nemůžeš zařídit aby byl Gábor v klidu, kdo to má počítat, umím jenom do tří.Ataner wrote:Tak výkony nic moc ..hlavně že budem zelený že Romčo..a že dal Pája hattrick..![]()
Octavia 4 - 0 FK METEOR PRAHA (99:67)
Pavel 'NS' Vyskočil 1 - 0 22'
Pavel 'NS' Vyskočil 2 - 0 30'
Norbert 'NS' Gabor 3 - 0 50'
Pavel 'NS' Vyskočil 4 - 0 53'
Vždy se mi tam nějaký rádoby střelec nasere a jen to Pájovi kazí..mrakoplas44 wrote: A to nemůžeš zařídit aby byl Gábor v klidu, kdo to má počítat, umím jenom do tří.
Tak dost postupujících celků se dalo již před zahajením předpokládat..a jsem rád že k zeleným patříme..Raduuza wrote: asi taky budem zelený![]()