no a?Ataner wrote:Radu..ty máš teda skupinu..11domin11 wrote:
no můj chlapeček vám to ted trošku zamíchá, dal ted 6 golů))))

Moderator: Czech Moderators
no a?Ataner wrote:Radu..ty máš teda skupinu..11domin11 wrote:
Takhle to tam sázet..gratulka..pěkný zápas..Raduuza wrote:no a?Ataner wrote:Radu..ty máš teda skupinu..11domin11 wrote:
děkuji, jsme se dobře vyspali, tak to šloAtaner wrote:Takhle to tam sázet..gratulka..pěkný zápas..Raduuza wrote:
no a?
Máme to ve skupině pěkně vyrovnané. Napínavé to bude zřejmě do posledního kola.Hadis wrote:dvě kola před koncem držíme postupové naděje.
Až teď jsem si všiml, že v jedné skupině ještě nemají odehrané ani jedno kolo![]()
![]()
Si se vyspala s hlavnim statistikem? To je smutny, muselas mit styk bys mela hrace na cele statistyk.Raduuza wrote:Oktávko, vdiíš, kdo ted vede tabulku střelců![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
víš, co se říká? podle sebe soudím tebeimpossible wrote:Raduuza wrote:Oktávko, vdiíš, kdo ted vede tabulku střelců![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si se vyspala s hlavnim statistikem? To je smutny, muselas mit styk bys mela hrace na cele statistyk.
Nezavidim ceho mam dostRaduuza wrote:víš, co se říká? podle sebe soudím tebeimpossible wrote:Raduuza wrote:Oktávko, vdiíš, kdo ted vede tabulku střelců![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si se vyspala s hlavnim statistikem? To je smutny, muselas mit styk bys mela hrace na cele statistyk.![]()
nezávid
já mluvím o statistice ne o tom druhým, trdloimpossible wrote:Nezavidim ceho mam dostRaduuza wrote:
víš, co se říká? podle sebe soudím tebe![]()
nezávid
No koukám a nestačím se divit teda..ale gratulace obrovská a upřímná..Raduuza wrote:Oktávko, vdiíš, kdo ted vede tabulku střelců![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale moc velkej úsměv u toho nemášAtaner wrote:No koukám a nestačím se divit teda..ale gratulace obrovská a upřímná..Raduuza wrote:Oktávko, vdiíš, kdo ted vede tabulku střelců![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Až ho někdo na týden vyřadí hodím toho zelenýho..Raduuza wrote:ale moc velkej úsměv u toho nemášAtaner wrote:No koukám a nestačím se divit teda..ale gratulace obrovská a upřímná..Raduuza wrote:Oktávko, vdiíš, kdo ted vede tabulku střelců![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
když to nebudeš tvůj, tak mi to nevaAtaner wrote: Až ho někdo na týden vyřadí hodím toho zelenýho..