Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
Re: Milkov cup IV. - Štvrťfinále
The Last Mohycan - Brujeria 2:1 (výkony 133:135)
- nedali jsme penaltu a ještě prohráli s lepším výkonem, hmmm → gratulace vítězi!
- nedali jsme penaltu a ještě prohráli s lepším výkonem, hmmm → gratulace vítězi!
Brujeria - jonY.h → Bruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
... 77/G.289 - 78/F.97
Musím sa ospravedlniť managerovi jonY.h za takúto porážku...random bol k nám veľmi milosrdný a pomohol nám tak k nezaslúženému postupujonY.h wrote:The Last Mohycan - Brujeria 2:1 (výkony 133:135)

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Čekal jsem Palo že budeš víc kousatpalo wrote:Tak podle předpokladů nás šutřík sfoukl jak svíčku...
Šutrteam - Stratovarius 1:0 (136:120) gratulace k postupu!

co Tvůj pohár, už dohráli nováčci, moc se těším na nový ročník, posledně jsem to nestihl, ale teď musím

Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
Já Ti dám vymyšlenou penaltuMilko wrote:Pali, ale držal si sa neskutočne až do 80. min... A šutrík sa môže hanbiť za tu vymyslenú penaltu... Toto sa robípalo wrote:Tak podle předpokladů nás šutřík sfoukl jak svíčku...
Šutrteam - Stratovarius 1:0 (136:120) gratulace k postupu!![]()

A být Tebou Miloši tak mlčím, Ty sis dneska vybral štěstěnu

Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
Gratulujem k postupu , Honzo aj Milko.šutr wrote:Já Ti dám vymyšlenou penaltuMilko wrote:Pali, ale držal si sa neskutočne až do 80. min... A šutrík sa môže hanbiť za tu vymyslenú penaltu... Toto sa robípalo wrote:Tak podle předpokladů nás šutřík sfoukl jak svíčku...
Šutrteam - Stratovarius 1:0 (136:120) gratulace k postupu!![]()
, to bylo vyvrcholení našeho óbrtlaku
![]()
![]()
A být Tebou Miloši tak mlčím, Ty sis dneska vybral štěstěnu![]()
, ale jsem rád že jdeš dál-mám Ti co vracet...

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Pali, ale držal si sa neskutočne až do 80. min... A šutrík sa môže hanbiť za tu vymyslenú penaltu... Toto sa robí
[/quote]
Já Ti dám vymyšlenou penaltu
, to bylo vyvrcholení našeho óbrtlaku
, ale jsem rád že jdeš dál-mám Ti co vracet...[/quote]
Gratulujem k postupu , Honzo aj Milko.
[/quote]
Kdopak to tu zavítal
, díky Dajo 

Já Ti dám vymyšlenou penaltu

Gratulujem k postupu , Honzo aj Milko.

Kdopak to tu zavítal

Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
Ale veď ja vás sledujem ako válčite,držím palce do semifinále.šutr wrote:
Kdopak to tu zavítal, díky Dajo

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
- Member of the Soccer Project Association
Jen nevyhrává a už se tu neukazuje....vem si příklad s PalaDajo wrote:Ale veď ja vás sledujem ako válčite,držím palce do semifinále.šutr wrote:

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Náhodou som dnes aj vyhral.ps2512 wrote: Jen nevyhrává a už se tu neukazuje....vem si příklad s Pala

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
jak z pala - já furt vyhrávámps2512 wrote:Jen nevyhrává a už se tu neukazuje....vem si příklad s PalaDajo wrote:Ale veď ja vás sledujem ako válčite,držím palce do semifinále.šutr wrote:

-
Momentálně ještě na víc nemám,dnes jsem zahrál 123 na Jekyll/Hyde,ale ještě to bude nějaký čas trvat než budu moct pomýšlet na nějaký úspěch...Můj další cup bude jubilejní tak coby jeho inventář nesmíš chybět!!!šutr wrote:Čekal jsem Palo že budeš víc kousatpalo wrote:Tak podle předpokladů nás šutřík sfoukl jak svíčku...
Šutrteam - Stratovarius 1:0 (136:120) gratulace k postupu!,
co Tvůj pohár, už dohráli nováčci, moc se těším na nový ročník, posledně jsem to nestihl, ale teď musím

Dajo wrote: Gratulujem k postupu , Honzo aj Milko.
Díky brácho...Som rád, že si opäť zavítal medzi nás. A sleduj to pozorne, lebo sa chystám vyradiť šutríka...

Doteraz známe štvrťfinálové výsledky
Libo Team 1-0 Kenjiho Queeni
- veľmi vyrovnaný duel a nebol by to Libo, ktorý opäť ukázal, že jeho mužstvo, čím je staršie, tým je lepšie...
Šutrteam 1-0 Stratovarius
- až prekvapujúco drzo sa palo držal u favorita z Opavy. Nakoniec kapituloval po "vymyslenej" penaltičke v prospech domáceho teamu...Každopádne Stratovarius zanechal v turnaji sympatický výkon
The Last Mohycan 2-1 Brujeria
- šťastlivý postup domáceho pána...no, bývajú aj takéto zápasy, nič sa s tým neda robiť pre hosťujúci team, maximálne mi to môže vrátiť v Boruvka cupe, kde opäť na seba narazíme, ale tentokrát cestujeme my von
Zostáva nám odohrať ešte jeden zápas a to:
Po 27 Jún 2011 (18:00 CET) Fc Mantel ?? - ?? Dynamo Oleksovice
Libo Team 1-0 Kenjiho Queeni
- veľmi vyrovnaný duel a nebol by to Libo, ktorý opäť ukázal, že jeho mužstvo, čím je staršie, tým je lepšie...

- až prekvapujúco drzo sa palo držal u favorita z Opavy. Nakoniec kapituloval po "vymyslenej" penaltičke v prospech domáceho teamu...Každopádne Stratovarius zanechal v turnaji sympatický výkon

The Last Mohycan 2-1 Brujeria
- šťastlivý postup domáceho pána...no, bývajú aj takéto zápasy, nič sa s tým neda robiť pre hosťujúci team, maximálne mi to môže vrátiť v Boruvka cupe, kde opäť na seba narazíme, ale tentokrát cestujeme my von

Zostáva nám odohrať ešte jeden zápas a to:
Po 27 Jún 2011 (18:00 CET) Fc Mantel ?? - ?? Dynamo Oleksovice
Hele Milko, Ty nepřestaneš s tou vymyšlenou penaltou
, Tys tam byl že to tak hlásíš

Hele Milko, Ty nepřestaneš s tou vymyšlenou penaltou

Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
Je pravda, že ja osobne som na zápase nebol, ale dostal som oficiálnu sťažnosť od Pala, ktorú som však musel zmiesť zo stola, lebo som si nenašiel k tejto sťažnosti žiadnu obáločku...šutr wrote:
Hele Milko, Ty nepřestaneš s tou vymyšlenou penaltou, Tys tam byl že to tak hlásíš
![]()