To je rychlost,jako na zavolanouHippopotamus wrote:Boli, sú, budúoliwapol wrote:Nějaký průběžný výsledky tipovačky budou?

Jsem si říkal jestli už vedu a ono prd,furt druhej o 3 fíky

Moderator: Czech Moderators
To je rychlost,jako na zavolanouHippopotamus wrote:Boli, sú, budúoliwapol wrote:Nějaký průběžný výsledky tipovačky budou?
Žiaľ, ide to na úkor zápasových komentov, ale budúci ročník sa to pokúsim vynahradiťmrakoplas44 wrote:To je tabulka jako hovado.Paráda.
GratulaceRaduuza wrote:FK Raduzza 2 - 1 Matts stars
má jediná výhra v tomto turnaji, tak to tu musím zdokumentovat![]()
![]()
Ty jo super Radu..Raduuza wrote:FK Raduzza 2 - 1 Matts stars
![]()
Neco mi rika, ze jsem na tebe nevsadilRaduuza wrote:FK Raduzza 2 - 1 Matts stars
![]()
no neboj, to mě už taky napadloimpossible wrote:Neco mi rika, ze jsem na tebe nevsadilRaduuza wrote:FK Raduzza 2 - 1 Matts stars
![]()
Mozna prave manager Matts stars ano
Podobneps2512 wrote:GratulaceRaduuza wrote:FK Raduzza 2 - 1 Matts stars
![]()
![]()
Zase jsem špatně vsadil
Poteším ťa (alebo ťa aspoň ukľudním) - na Radúzku si nevsadil nik, dokonca ani ona samaimpossible wrote:Neco mi rika, ze jsem na tebe nevsadilRaduuza wrote:FK Raduzza 2 - 1 Matts stars
![]()
no já to vzdala ještě před zápasem a hrála s béčkem, takže by byl nesmysl si na sebe vsázetHippopotamus wrote: Poteším ťa (alebo ťa aspoň ukľudním) - na Radúzku si nevsadil nik, dokonca ani ona sama(a Matts netipuje). Akurát dvaja účastníci áčka (jeden teda už kope béčko túto sezónu) dali na remízu.
já jsem dával krásnou remízkuHippopotamus wrote:Poteším ťa (alebo ťa aspoň ukľudním) - na Radúzku si nevsadil nik, dokonca ani ona samaimpossible wrote:Neco mi rika, ze jsem na tebe nevsadilRaduuza wrote:FK Raduzza 2 - 1 Matts stars
![]()
(a Matts netipuje). Akurát dvaja účastníci áčka (jeden teda už kope béčko túto sezónu) dali na remízu.
děkuji, si mi věřil víc než já sama soběoliwapol wrote:
já jsem dával krásnou remízku