Asi bych musel vypnout i osvětlení na stadionu.Ataner wrote:Tak to je jasný vypnul by jsi VDP ...mrakoplas44 wrote: Bych to nějak udělal...![]()

Moderator: Czech Moderators
Asi bych musel vypnout i osvětlení na stadionu.Ataner wrote:Tak to je jasný vypnul by jsi VDP ...mrakoplas44 wrote: Bych to nějak udělal...![]()
Naopak Páťa přehlédl naše 50ti bodové rozdíly..až se mu tohle podaří u nich...pak se můžem popasovat..mrakoplas44 wrote:Asi bych musel vypnout i osvětlení na stadionu.Ataner wrote:Tak to je jasný vypnul by jsi VDP ...mrakoplas44 wrote: Bych to nějak udělal...![]()
držííím palce, ukaž mu, jak se to hrajepupajdi13 wrote:Tak jdeme na to.....jsme našlápí po ranní lize a ani Boskovický král nám strach nenahání , obdobná sestava na něj ted vyběhne i v Boskovicích a porve se o postup.
a držela jsem dobře, vyhrál jsi :-*Raduuza wrote:držííím palce, ukaž mu, jak se to hrajepupajdi13 wrote:Tak jdeme na to.....jsme našlápí po ranní lize a ani Boskovický král nám strach nenahání , obdobná sestava na něj ted vyběhne i v Boskovicích a porve se o postup.
Děkuju RádulíRaduuza wrote: a držela jsem dobře, vyhrál jsi :-*
pupajdi13 wrote:Děkuju RádulíRaduuza wrote: a držela jsem dobře, vyhrál jsi :-*![]()
AC Had Bozak... 1 - 2 ... FC Letenská šlechta
137 : 141
Tak ty výhry (2:1) nám dneska jdou , po ligovém uspěchu , jsme dokázali urvat postup na poslední chvíli i tady...nebyl čas v posledních dnech a tak se to projevilo i na výsledcích tady v turnaji , nakonec se ale kvalita ukázala a společně s překvapením skupiny (šakym) postupujeme z druhého místa My---- u Hadíska mě opět překvapil fakt,že si připravil to nejlepší co má ,ale nedal jim individualní pokyny
Gratulace k výhře na umělce v Boskovicíchpupajdi13 wrote:Děkuju RádulíRaduuza wrote: a držela jsem dobře, vyhrál jsi :-*![]()
AC Had Bozak... 1 - 2 ... FC Letenská šlechta
137 : 141
Tak ty výhry (2:1) nám dneska jdou , po ligovém uspěchu , jsme dokázali urvat postup na poslední chvíli i tady...nebyl čas v posledních dnech a tak se to projevilo i na výsledcích tady v turnaji , nakonec se ale kvalita ukázala a společně s překvapením skupiny (šakym) postupujeme z druhého místa My---- u Hadíska mě opět překvapil fakt,že si připravil to nejlepší co má ,ale nedal jim individualní pokyny
11domin11 wrote: Gratulace k výhře na umělce v Boskovicích![]()
Budeme držet palce..Spartička hrála u nás ve skupině..11domin11 wrote:Zbrojovka Brno ?? - ?? SPARTA PRAHA OLE - Ne 18 Lis 2012 (14:00 CET)
Tak bereme jen výhru! I když ten jejich střelec "Krosche" se mi vůbec nelíbí...
Márty, mohl by sis všimnout, že toto nenastavuju už asi rok, možná déle, takže mě to ani nepřekvapujepupajdi13 wrote: ---- u Hadíska mě opět překvapil fakt,že si připravil to nejlepší co má ,ale nedal jim individualní pokyny
No párkrát sem tam hrál a chodil tam na školu tak vím jak to tam vypadá..pupajdi13 wrote:11domin11 wrote: Gratulace k výhře na umělce v Boskovicích![]()
dík
, tak proto tam neměl ty "individualy"
jinak Simbad '=tuleň/A´=' Boskovic 7 golů v turnaji, už začíná pomalu atakovat tabulku střelců.
Díky díky.. doufám že je hratelnáAtaner wrote:Budeme držet palce..Spartička hrála u nás ve skupině..11domin11 wrote:Zbrojovka Brno ?? - ?? SPARTA PRAHA OLE - Ne 18 Lis 2012 (14:00 CET)
Tak bereme jen výhru! I když ten jejich střelec "Krosche" se mi vůbec nelíbí...