Jen si zapomela napsat vykony, to by ses prestala chlubitRaduuza wrote:Octavia 3 - 3 FK Raduzza
Pokutové kopy 4 - 5 Pokutové kopy
vypadá to, že jsem vyhrála, co???![]()
![]()
jupíííí

Ale samozrejme gratuluju

Moderator: Czech Moderators
Jen si zapomela napsat vykony, to by ses prestala chlubitRaduuza wrote:Octavia 3 - 3 FK Raduzza
![]()
jupíííí
Gratulka madam..no dělal jsem co jsem mohl..Raduuza wrote:Octavia 3 - 3 FK Raduzza
![]()
jupíííí
Chtelo to prave delat, co jsi nemohlAtaner wrote:Gratulka madam..no dělal jsem co jsem mohl..Raduuza wrote:Octavia 3 - 3 FK Raduzza
![]()
jupíííí
impossible wrote:Jen si zapomela napsat vykony, to by ses prestala chlubitRaduuza wrote:Octavia 3 - 3 FK Raduzza
![]()
jupíííí
Ale samozrejme gratuluju
děkujiiiiiiiiiAtaner wrote:Gratulka madam..no dělal jsem co jsem mohl..Raduuza wrote:Octavia 3 - 3 FK Raduzza
![]()
jupíííí
A me nepodekujes za gratulku? :ORaduuza wrote:impossible wrote:Jen si zapomela napsat vykony, to by ses prestala chlubitRaduuza wrote:Octavia 3 - 3 FK Raduzza
![]()
jupíííí
Ale samozrejme gratuluju
jsem v té euforii zapomněla![]()
113 - 111 hihi
jistě že ano, děkujiiiiiimpossible wrote:
A me nepodekujes za gratulku? :O
No jo - pupajdiho škola...Raduuza wrote:Octavia 3 - 3 FK Raduzza
![]()
jupíííí
děkujipalo wrote:No jo - pupajdiho škola...Raduuza wrote:Octavia 3 - 3 FK Raduzza
![]()
jupíííí
![]()
Gratulace!!!
Tak to vypadá,že nakonec v Octávce odjelaimpossible wrote: Pozor na Raduzu. Od te doby co vyhrala v tipovacce auto, tak to s nima umi, tak aby pred zapasem nenasedla do Octavky a neodjela pryc.
V Octávce odjel Pupík..co se dělo pak netušim..crueface1 wrote:Tak to vypadá,že nakonec v Octávce odjelaimpossible wrote: Pozor na Raduzu. Od te doby co vyhrala v tipovacce auto, tak to s nima umi, tak aby pred zapasem nenasedla do Octavky a neodjela pryc.![]()
Gratulka Radů!!
A Radů byla na zadním sedadle,ne?Ataner wrote: V Octávce odjel Pupík..co se dělo pak netušim..