Gratuluju! (Starkov neměl svůj den?pupajdi13 wrote:Gratulace...ted už jen ty a MouvenRaduuza wrote:jupííííííííííííííí já vyhrála i ted![]()
![]()
![]()
FK Raduzza 5 - 3 FC Chomutov
118 - 100
já budu ve finále![]()
![]()
![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
Gratuluju! (Starkov neměl svůj den?pupajdi13 wrote:Gratulace...ted už jen ty a MouvenRaduuza wrote:jupííííííííííííííí já vyhrála i ted![]()
![]()
![]()
118 - 100
já budu ve finále![]()
![]()
![]()
![]()
děkuji,bohužel naše nová posila se asi chtěla ukázat a starkyho prostě odsnul na druhej kolejpalo wrote:
Gratuluju! (Starkov neměl svůj den?)
děkujiiiAtaner wrote:Super zápas Radu gratulace k postupu..
přiznej se že gratuluješ hlavně k tomu, že nedohnala VyskočilaAtaner wrote:Super zápas Radu gratulace k postupu..
Tak počítám že má ještě zápas..tento souboj už jsem vzdal..co to kecám..Páťo když jsem tě nedal už to nemá ty grády..PaTTTTrick wrote:přiznej se že gratuluješ hlavně k tomu, že nedohnala VyskočilaAtaner wrote:Super zápas Radu gratulace k postupu..
má ještě dva zápasy... se mnou to vypadá bledě, ted v osmifinále mi snad pomůže, že soupeř hraje ráno pohár, ale pak mě čeká mantel a to je konečnáAtaner wrote:Tak počítám že má ještě zápas..tento souboj už jsem vzdal..co to kecám..Páťo když jsem tě nedal už to nemá ty grády..PaTTTTrick wrote:přiznej se že gratuluješ hlavně k tomu, že nedohnala VyskočilaAtaner wrote:Super zápas Radu gratulace k postupu..
Moc gratuluju Radu.Raduuza wrote:jupííííííííííííííí já vyhrála i ted![]()
![]()
![]()
118 - 100
já budu ve finále![]()
![]()
![]()
![]()
Taky gratuluji.Šakal wrote:Moc gratuluju Radu.Raduuza wrote:jupííííííííííííííí já vyhrála i ted![]()
![]()
![]()
118 - 100
já budu ve finále![]()
![]()
![]()
![]()
děkuji krůůůcrueface1 wrote:Radůzko,gratuluju k finále...to se fakt nepodaří každýmu !!!![]()