já jsem nějak stále nepochopila, kdo jsi... ale podle odvety, co chceš asi Klegi... a víš, co přijde zase nespravedlivý mně? že podle toho co píšeš, máš spoustu zkušeností narozdíl ode mě ...Höpfigheimer wrote:Píšu "no hate" a někteří ihned nastartovali bojovou náladičku (vytrhávač vět pupajdi, labilní crueface...)
Mě to jen přišlo divné, když se píše "super zápas" apod., když to bylo jasné jak proti simulovanému týmu z H.)
Jinak souhlasím s kvalitním Atanerovo příspěvkem, opravdu jsem nechtěl rozpoutat boj, je to super vymyšlený pohár. Možná je to dané i tím, že je to slečna, tak se trochu zalíbíme, že?![]()
![]()
Jinak Radu, těším se na odvetu
Nekopnem si buben 22?
Moderator: Czech Moderators
Re: O Prokoplej Buben 13 - ve čtvrtek finále skupiny A

o to nepochybuj, čím dál víccrueface1 wrote:Ty jsi ale brepta diagnostik...Nevíš okolnosti,teď je mi to jasný...
Radů,myslíš,že se ti po těch letech furt líbím ?
![]()

-
- Member of the Soccer Project Association
no zas malokdo ma osobniho asistenta, zejo:pRaduuza wrote: a víš, co přijde zase nespravedlivý mně? že podle toho co píšeš, máš spoustu zkušeností narozdíl ode mě ...
to ze ma Raduzza lepsi /starsi/ tym a zapas vyhraje bylo jasny, to ze ji tu vsichni budou gratulovat bylo taky jasny
a nevidim na tom nic spatnyho, pogratulovat nekomu k postupu kdyz tady komentuje a proziva kazdej svuj match je tak nak na snade...
ja ji kdyztak pogratuluju k zisku trofeje, i kdyz teda budu fandit Mouvenovi, boleslavsko musi drzet pri sobe :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
- Team Board Member
pupajdi13 wrote:hehe.... nemyslím,že jsem vytrhávač, jen jsem ten tvůj příspěvek rozdělil na 2 částiHöpfigheimer wrote: někteří ihned nastartovali bojovou náladičku (vytrhávač vět pupajdi,, ted jsem to na tvé přání vytrhl.
Bojová náladičkakdepak , já jen reaguju přímo, mám to v povaze , jak jsem ten příspěvek pochopil,tak jsem na něj zareagoval
![]()
Jestli to dobře chápu,tak jsi poražený Klegi.... zvláštní, hraju to tu 6 let a ještě jsem na Tebe nenarazil ani na foru
na fórum jsem přišel (Joined: Tue Oct 17, 2006 5:26 pm), hru jsem začal hrát o týden dřív, takže si mě ani pamatovat nemůžeš (podle tvého přihlášení na forum - 2008). Jinak jsem založil nejlepší místnost Klegiho Tlachárnu, která se pak přejmenovala, proslul jsem vtipným banem a hádkama s doparomou

Nejde tady o to, že jsem prohrál, protože to bylo jasné, ale že se tu tak gratuluje a vynáší. Nic víc, nic míň. Nevidím v tom nic ošklivého

Jinak zkušenosti jsou k hovnu tomhle případě

Aby bylo jasno, nechtěl jsem tu rozpoutat žádnou vášnivou diskuzi, jen jsem se podivil

HOWGH
Miki - Borussia Höpfigheim - E.55
www.fbc98chomutov.cz
www.fcchomutov.xf.cz
http://abfv.ic.cz/ ---> Oficiální stránky mojeho a kamarádova klubu
www.fbc98chomutov.cz
www.fcchomutov.xf.cz
http://abfv.ic.cz/ ---> Oficiální stránky mojeho a kamarádova klubu
-
VyprávějHöpfigheimer wrote: proslul jsem vtipným banem

-
Re: O Prokoplej Buben 13 - vítězné číslo 777 a auto si odváž
hm... tak první překvapení v play-off hned v prvním zápase... po vyrovnaném výkonu a prohraných penaltách se poroučel jeden z horkých favoritů Mantel.... velká gratulace Ičkovi... kam ten svět spěje, F-kový týmy si vyskakují na A-čkařePaTTTTrick wrote:má ještě dva zápasy... se mnou to vypadá bledě, ted v osmifinále mi snad pomůže, že soupeř hraje ráno pohár, ale pak mě čeká mantel a to je konečnáAtaner wrote:Tak počítám že má ještě zápas..tento souboj už jsem vzdal..co to kecám..Páťo když jsem tě nedal už to nemá ty grády..

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
Tý vole..Ičko má dost hustej a cennej skalp...už jen mu poslat pozdrav na Kanáry
Gratulka brachu !:)

FC Crue Olomouc, crueface, F.49

Relax nade vše:)

-
No tak to je mazec..PaTTTTrick wrote:hm... tak první překvapení v play-off hned v prvním zápase... po vyrovnaném výkonu a prohraných penaltách se poroučel jeden z horkých favoritů Mantel.... velká gratulace Ičkovi... kam ten svět spěje, F-kový týmy si vyskakují na A-čkařePaTTTTrick wrote:má ještě dva zápasy... se mnou to vypadá bledě, ted v osmifinále mi snad pomůže, že soupeř hraje ráno pohár, ale pak mě čeká mantel a to je konečnáAtaner wrote:Tak počítám že má ještě zápas..tento souboj už jsem vzdal..co to kecám..Páťo když jsem tě nedal už to nemá ty grády..

JPD - B.3
Holt daň za Hernán cup, Íčkovi samozřejmě gratulace za postup. Nachystal tým skvěle a výsledek se dostavil.PaTTTTrick wrote:hm... tak první překvapení v play-off hned v prvním zápase... po vyrovnaném výkonu a prohraných penaltách se poroučel jeden z horkých favoritů Mantel.... velká gratulace Ičkovi... kam ten svět spěje, F-kový týmy si vyskakují na A-čkařePaTTTTrick wrote:má ještě dva zápasy... se mnou to vypadá bledě, ted v osmifinále mi snad pomůže, že soupeř hraje ráno pohár, ale pak mě čeká mantel a to je konečnáAtaner wrote:Tak počítám že má ještě zápas..tento souboj už jsem vzdal..co to kecám..Páťo když jsem tě nedal už to nemá ty grády..
-

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
-

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
TJ Barca Nyrany - FC Hostage 2:2, p.k. 7:8 (136:136)
Turnaj pro nás bohužel končí
. Po vyrovnaném utkání jsme nezvládli pokutové kopy což nás samozřejmě velice mrzí a jsme z toho smutní. Nicméně vítězi gratulujeme. Snad to vyjde někdy příště.
Turnaj pro nás bohužel končí

7sakal7
TJ Barca Nyrany
TJ Barca Nyrany
-
Rád tě tu vždy uvidím.Šakal wrote:TJ Barca Nyrany - FC Hostage 2:2, p.k. 7:8 (136:136)
Turnaj pro nás bohužel končí. Po vyrovnaném utkání jsme nezvládli pokutové kopy což nás samozřejmě velice mrzí a jsme z toho smutní. Nicméně vítězi gratulujeme. Snad to vyjde někdy příště.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
Ďakujem, Šaky. 
Bol to kvalitný zápas, nasadili sme do neho to najlepšie, z ktorého mnohí kvôli veku už čoskoro odídu, takže je to pre tých hráčov jeden z posledných úspechov.
V skupine s Mazzym sme postúpili z 2. miesta. Ale mali sme trochu šťastie, pretože ak by sme narazili v osemfinále na pupajdího, tak by to bol asi náš koniec. Na druhú stranu, Nýřany nás výkopom prekvapili, na G-čkara viac než slušný výkon.
No a samozrejme sme mali šťastie pri pokutových kopoch.
Na Mikuláša sa dozvieme meno nášho súpera v štvrťfinále. Bude to Milan alebo Crue? Uvidíme, každopádne to bude pre nás ťažký súper.

Bol to kvalitný zápas, nasadili sme do neho to najlepšie, z ktorého mnohí kvôli veku už čoskoro odídu, takže je to pre tých hráčov jeden z posledných úspechov.
V skupine s Mazzym sme postúpili z 2. miesta. Ale mali sme trochu šťastie, pretože ak by sme narazili v osemfinále na pupajdího, tak by to bol asi náš koniec. Na druhú stranu, Nýřany nás výkopom prekvapili, na G-čkara viac než slušný výkon.

No a samozrejme sme mali šťastie pri pokutových kopoch.
Na Mikuláša sa dozvieme meno nášho súpera v štvrťfinále. Bude to Milan alebo Crue? Uvidíme, každopádne to bude pre nás ťažký súper.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Pěkný výkon šaky! Já za úspěch v tomhle turnaji považuji postup ze skupiny...není to tu lehkýŠakal wrote:TJ Barca Nyrany - FC Hostage 2:2, p.k. 7:8 (136:136)
Turnaj pro nás bohužel končí. Po vyrovnaném utkání jsme nezvládli pokutové kopy což nás samozřejmě velice mrzí a jsme z toho smutní. Nicméně vítězi gratulujeme. Snad to vyjde někdy příště.

FC Crue Olomouc, crueface, F.49