Nekopnem si buben 22?

Moderator: Czech Moderators

Raduuza
Member of the Soccer Project Association

Re: O Prokoplej Buben 13 - ve čtvrtek finále skupiny A

Post by Raduuza »

Höpfigheimer wrote:Píšu "no hate" a někteří ihned nastartovali bojovou náladičku (vytrhávač vět pupajdi, labilní crueface...)

Mě to jen přišlo divné, když se píše "super zápas" apod., když to bylo jasné jak proti simulovanému týmu z H. :))

Jinak souhlasím s kvalitním Atanerovo příspěvkem, opravdu jsem nechtěl rozpoutat boj, je to super vymyšlený pohár. Možná je to dané i tím, že je to slečna, tak se trochu zalíbíme, že? :P :)

Jinak Radu, těším se na odvetu :oops:
já jsem nějak stále nepochopila, kdo jsi... ale podle odvety, co chceš asi Klegi... a víš, co přijde zase nespravedlivý mně? že podle toho co píšeš, máš spoustu zkušeností narozdíl ode mě ...
Image
Raduuza

Post by Raduuza »

crueface1 wrote:Ty jsi ale brepta diagnostik... :roll: Nevíš okolnosti,teď je mi to jasný... :lol: Radů,myslíš,že se ti po těch letech furt líbím ? :mrgreen: :mrgreen:
o to nepochybuj, čím dál víc :mrgreen: :mrgreen:
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Raduuza wrote: a víš, co přijde zase nespravedlivý mně? že podle toho co píšeš, máš spoustu zkušeností narozdíl ode mě ...
no zas malokdo ma osobniho asistenta, zejo:p

to ze ma Raduzza lepsi /starsi/ tym a zapas vyhraje bylo jasny, to ze ji tu vsichni budou gratulovat bylo taky jasny
a nevidim na tom nic spatnyho, pogratulovat nekomu k postupu kdyz tady komentuje a proziva kazdej svuj match je tak nak na snade...
ja ji kdyztak pogratuluju k zisku trofeje, i kdyz teda budu fandit Mouvenovi, boleslavsko musi drzet pri sobe :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Höpfigheimer
Team Board Member

Post by Höpfigheimer »

pupajdi13 wrote:
Höpfigheimer wrote: někteří ihned nastartovali bojovou náladičku (vytrhávač vět pupajdi,
hehe.... nemyslím,že jsem vytrhávač, jen jsem ten tvůj příspěvek rozdělil na 2 části 8) , ted jsem to na tvé přání vytrhl.
Bojová náladička :?: kdepak , já jen reaguju přímo, mám to v povaze , jak jsem ten příspěvek pochopil,tak jsem na něj zareagoval 8)
Jestli to dobře chápu,tak jsi poražený Klegi.... zvláštní, hraju to tu 6 let a ještě jsem na Tebe nenarazil ani na foru :shock:

na fórum jsem přišel (Joined: Tue Oct 17, 2006 5:26 pm), hru jsem začal hrát o týden dřív, takže si mě ani pamatovat nemůžeš (podle tvého přihlášení na forum - 2008). Jinak jsem založil nejlepší místnost Klegiho Tlachárnu, která se pak přejmenovala, proslul jsem vtipným banem a hádkama s doparomou :D

Nejde tady o to, že jsem prohrál, protože to bylo jasné, ale že se tu tak gratuluje a vynáší. Nic víc, nic míň. Nevidím v tom nic ošklivého :)

Jinak zkušenosti jsou k hovnu tomhle případě :D

Aby bylo jasno, nechtěl jsem tu rozpoutat žádnou vášnivou diskuzi, jen jsem se podivil ;)

HOWGH
Miki - Borussia Höpfigheim - E.55

www.fbc98chomutov.cz

www.fcchomutov.xf.cz

http://abfv.ic.cz/ ---> Oficiální stránky mojeho a kamarádova klubu
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Höpfigheimer wrote: proslul jsem vtipným banem
Vyprávěj :wink: , to mě zajímá.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
PaTTTTrick

Re: O Prokoplej Buben 13 - vítězné číslo 777 a auto si odváž

Post by PaTTTTrick »

PaTTTTrick wrote:
Ataner wrote:Tak počítám že má ještě zápas..tento souboj už jsem vzdal..co to kecám..Páťo když jsem tě nedal už to nemá ty grády.. :mrgreen:
má ještě dva zápasy... se mnou to vypadá bledě, ted v osmifinále mi snad pomůže, že soupeř hraje ráno pohár, ale pak mě čeká mantel a to je konečná :cry:
hm... tak první překvapení v play-off hned v prvním zápase... po vyrovnaném výkonu a prohraných penaltách se poroučel jeden z horkých favoritů Mantel.... velká gratulace Ičkovi... kam ten svět spěje, F-kový týmy si vyskakují na A-čkaře :-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
crueface1

Post by crueface1 »

Tý vole..Ičko má dost hustej a cennej skalp...už jen mu poslat pozdrav na Kanáry :mrgreen: :mrgreen: Gratulka brachu !:)
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
Ataner

Post by Ataner »

PaTTTTrick wrote:
PaTTTTrick wrote:
Ataner wrote:Tak počítám že má ještě zápas..tento souboj už jsem vzdal..co to kecám..Páťo když jsem tě nedal už to nemá ty grády.. :mrgreen:
má ještě dva zápasy... se mnou to vypadá bledě, ted v osmifinále mi snad pomůže, že soupeř hraje ráno pohár, ale pak mě čeká mantel a to je konečná :cry:
hm... tak první překvapení v play-off hned v prvním zápase... po vyrovnaném výkonu a prohraných penaltách se poroučel jeden z horkých favoritů Mantel.... velká gratulace Ičkovi... kam ten svět spěje, F-kový týmy si vyskakují na A-čkaře :-)
No tak to je mazec.. 8)
JPD - B.3
mantel

Post by mantel »

PaTTTTrick wrote:
PaTTTTrick wrote:
Holt daň za Hernán cup, Íčkovi samozřejmě gratulace za postup. Nachystal tým skvěle a výsledek se dostavil.
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Šakal
Team Board Member

Post by Šakal »

TJ Barca Nyrany - FC Hostage 2:2, p.k. 7:8 (136:136)

Turnaj pro nás bohužel končí :( . Po vyrovnaném utkání jsme nezvládli pokutové kopy což nás samozřejmě velice mrzí a jsme z toho smutní. Nicméně vítězi gratulujeme. Snad to vyjde někdy příště.
7sakal7
TJ Barca Nyrany
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Šakal wrote:TJ Barca Nyrany - FC Hostage 2:2, p.k. 7:8 (136:136)

Turnaj pro nás bohužel končí :( . Po vyrovnaném utkání jsme nezvládli pokutové kopy což nás samozřejmě velice mrzí a jsme z toho smutní. Nicméně vítězi gratulujeme. Snad to vyjde někdy příště.
Rád tě tu vždy uvidím.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

PaToM

Post by PaToM »

Ďakujem, Šaky. :wink:
Bol to kvalitný zápas, nasadili sme do neho to najlepšie, z ktorého mnohí kvôli veku už čoskoro odídu, takže je to pre tých hráčov jeden z posledných úspechov.
V skupine s Mazzym sme postúpili z 2. miesta. Ale mali sme trochu šťastie, pretože ak by sme narazili v osemfinále na pupajdího, tak by to bol asi náš koniec. Na druhú stranu, Nýřany nás výkopom prekvapili, na G-čkara viac než slušný výkon. :)
No a samozrejme sme mali šťastie pri pokutových kopoch.
Na Mikuláša sa dozvieme meno nášho súpera v štvrťfinále. Bude to Milan alebo Crue? Uvidíme, každopádne to bude pre nás ťažký súper.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
crueface1

Post by crueface1 »

Šakal wrote:TJ Barca Nyrany - FC Hostage 2:2, p.k. 7:8 (136:136)

Pěkný výkon šaky! Já za úspěch v tomhle turnaji považuji postup ze skupiny...není to tu lehký :wink:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”