Primisimo FC - Valcíři Chomutov 2:3 (140:146)
v příštím kole nás čeká palo

Moderator: Czech Moderators
To teda není, já jsem se ani nedostal do skupiny.crueface1 wrote:Pěkný výkon šaky! Já za úspěch v tomhle turnaji považuji postup ze skupiny...není to tu lehkýŠakal wrote:TJ Barca Nyrany - FC Hostage 2:2, p.k. 7:8 (136:136)
Turnaj pro nás bohužel končí. Po vyrovnaném utkání jsme nezvládli pokutové kopy což nás samozřejmě velice mrzí a jsme z toho smutní. Nicméně vítězi gratulujeme. Snad to vyjde někdy příště.
Radost je na naší straně...Papa Bouba Diop wrote:uffff....byla to dřina trochu
Primisimo FC - Valcíři Chomutov 2:3 (140:146)
v příštím kole nás čeká palo
To si děláš prču RAdů!! Týve,mnozí z nás se o tohle snaží dlouho a ty si přijdeš a dostaneš se do supefinále..GRATULACE RADŮZKO !!!!Raduuza wrote:FK Bolka FOREVER 1 - 2 FK Raduzza
........................114 - 117
![]()
![]()
![]()
náš vítězný gól zařídil: Vytautas 'pupajdi' Pupelis prošel obranným valem jako nůž máslem, přičemž dvěma obráncům nasadil jesličky, obešel i dezorientovaného gólmana a napálil míč do sítě! Soupeře svou akcí dokonale zaskočil, zůstávají stát s otevřenými ústy..
Oktávko, Starky měl zakázáno střílet, takže Páju nepřekonal
moc děkuji Krůůcrueface1 wrote:
To si děláš prču RAdů!! Týve,mnozí z nás se o tohle snaží dlouho a ty si přijdeš a dostaneš se do supefinále..GRATULACE RADŮZKO !!!!
Jsem taky v práci a co?Ataner wrote:Od nás taky veliká gratulace..bohužel z práce takže jen taková malá mobilní zatím..
Tva práce na pastvě Lamovic je asi trošku odlišná ..ps2512 wrote:Jsem taky v práci a co?Ataner wrote:Od nás taky veliká gratulace..bohužel z práce takže jen taková malá mobilní zatím..
A já jsem taky v práci..a co?ps2512 wrote:Jsem taky v práci a co?Ataner wrote:Od nás taky veliká gratulace..bohužel z práce takže jen taková malá mobilní zatím..
děkuji i za mobilní, potěší stejněAtaner wrote:Od nás taky veliká gratulace..bohužel z práce takže jen taková malá mobilní zatím..