Stratovarius-Kocurkovo 1:0(128:116)
Teď ještě tak večer porazit Stresovice a postoupit do finále ligového poháru

Moderator: Czech Moderators
Hele, já psal jen o nepsvedlivých výchráchps2512 wrote:A na můj zápas jsi zapoměl Azore!!!! Taky jsem remízoval při lepším výkonu
Přesně tak......rekord 121 sice nepadl, ale po na nás velmi kvalitním výkonu jsme opět prohráliAzor wrote:Hele, já psal jen o nepsvedlivých výchráchps2512 wrote:A na můj zápas jsi zapoměl Azore!!!! Taky jsem remízoval při lepším výkonuAle i Tebe Pan Random dosti uškodil to je pravda. A dnes Tvůj soupeř zahrál 126, i když předtím hrál houbelec
Ale i tys zahrál 120, což je asi Tvůj jeden z nynějších nejlepších výkonů,že?
![]()
A dnes Ti doufám poůžu výhrou, i když nastoupí C-tým. Navíc máme 1.místo jisté a zápas s Tebou tak můžem zahrát v klidu, takže zahrajem asi podprůrměrně....
My to bereme tak jak to jeAzor wrote:Baníček - Shoemakers Vlašim 2:3 V:117-118
Nu, tak i když už máme zajištěné 1.místo, tak jsme zklamaní z této prohry, třeba i proto, že ps2512 je nyní až 3. Tak uvidíme co nasadíme zítra proti oklešovickým hochům....
A o situaci v jednotlivých skupinách tu napíši asi ve čtvrtek
Nu ber si to jak chceš.... Máš ztrátu výhry + 6bodů ve skóre na postup... Shoemakers Vlašim si nahrabali skóre, když Kojetice zahráli jen 83.... Nu, sestava na náš zápas je již nastavena... Tak uvidíme kdou se mnou bude postupovat...ps2512 wrote:My to bereme tak jak to jeAzor wrote:Baníček - Shoemakers Vlašim 2:3 V:117-118
Nu, tak i když už máme zajištěné 1.místo, tak jsme zklamaní z této prohry, třeba i proto, že ps2512 je nyní až 3. Tak uvidíme co nasadíme zítra proti oklešovickým hochům....
A o situaci v jednotlivých skupinách tu napíši asi ve čtvrtek![]()
Jako ATENTÁT na Oleskovický tým!!!!
Njn, tak Tornaghi je sice záložník, ale rád se žene i do útoku, prot ta přezdívka a teď jako gólman zneškodnil pentli.. Gólmani si ho po tomto zápase už vzali po zápase.ps2512 wrote:Tak já ne...při stejném rozdílu skóre postupuje o jeden vstřelený gól Vlašim. Děkuji Azore a Santahuhta už maká jak mourovatej a ještě dlouho bude![]()
Dino 'N Koller' Tornaghi ukázal, proč je tak skvělým gólmanem, když zneškodnil pokutový kop zahrávaný hráčem Mika 'N-A' Santahuhta. Penalta nebyla až tak špatně kopnuta, ale gólman vystihl její směr. - toto nás stálo postup