Každopádne, Milanovi gratulujem k postupu a teším sa na náš vzájomný súboj.

Moderator: Czech Moderators
... vůlAtaner wrote:Teda Crue ty jsi..mrakoplas44 wrote:Tys to teda vymňouk, dvě redky.crueface1 wrote:FC Crue Olomouc 2 - 2 FC DAC (133:128) ,agr. 100:30,redky:2-0 (83. a 87. minuta)
Další provar na poli SP. Přebuzení domácích by snad ještě tak nevadilo,ale opět ani jedna proměněná penalta nás poslal do kytek i přes kopnutý vyšší výkon.... A v Bubnu to sakra zamrzí !
Dakujemcrueface1 wrote:Já jsem ale prevít..jsem ti ani nepogratulovalMilane,gratuluji k postupu a jsem rád,že jsi velmi,velmi rád! Prostě být lepší nestačí,a pokud naskočí na hřiště parta neznafotbalů a lajdáků bez respektu,pak to dopadá jako dnes. Milanovi hoši ukázali,že jsou lépe připraveni a že do toho dnes šli s velkým srdcem. Odměnou je pak postup v Bubnu - GRATULKA MILANE !
![]()
Nula proměněných penalt při remíze se mi nestala v poslední době poprvé...nechápu,stejně tak jako množící se "nevýhry" s lepším výkonem (remíza v bubnu s ňoumíkama,kteří byli o tuším že 11 bodíků horší,jen remíza s Ičkem v minci,kde jsme byli lepší..atd,atd. ..).. a ty redky,to je bez komentáře,v tomhle ještě musím doladit určitý věci..ale to se poddá
To je nějaká nová hláška z Highlander Cupu..?MilanSLOVAKIA wrote:Prostě být lepší nestačí...
Já to napsal jen tak,jako Míra DušínAtaner wrote:
Jaromír..
"Jsem lepší než ty?" Ale co když blafují?"
Ty vole nevim proč mě to hned napadlo ale hned mě to rozesmálo..
Taky gratuluji a teď si dlooooooouho počkáme.Raduuza wrote:i když ses tam dostal přes Krůa, přesto gratulkaMilanSLOVAKIA wrote:
HURAAAAAA JUHUUUUUU ANOOOO JOOOOOO WOOOOOOOW KONECNEEEEEEEEE FANTAZIAAAAAA DEEEEEEAAAAACEEEEE MAAAAAAAME TOOOOOOO AAAAAAAAAAA Neverim ja fakt neverim konecne sme zvitazili v neskutocne narocnom zapase v nasom milovanom pohari. Konecne po velmi dlhej dobe ideme dalej ako je len osemfinale. Postup do stvrtfinale je pre nas velkym ale strasne velkym uspechom a podla vsetkeho nas tam caka FC HOSTAGE. Juuuuuuj tak to je silna kava.
V tomto zapase sme boli o nieco horsim muzstvom ako domaci tim no aj napriek tomu sa nam krvopotne podarilo vybojovat si remizkuPenalty ktore DAC zazil v hlavnej ulohe s megahviezdaou Romulus Groparu doteraz nechapem ako mohli dopadnu tak ze ich vsetky chytil
Crue dakujem za pekny zapas a prajem viacej stastia nabuduce ale samozrejme nie proti mne
![]()
To je tanec teda tady..než se dohraje už se nevejdem ani do nováčků..mrakoplas44 wrote: Taky gratuluji a teď si dlooooooouho počkáme.
Já už mám vousy až na zem.Ataner wrote:To je tanec teda tady..než se dohraje už se nevejdem ani do nováčků..mrakoplas44 wrote: Taky gratuluji a teď si dlooooooouho počkáme.
To je pravda, že umřel fotbal. S takovými hráči kopnout 136, to je hodně smutný...frankie_doparoma wrote:Vcera vecer umrel fotbal, rip
Podivejte se na vykony hracu a na to kdo postoupil....
Tak dlouho na vás čekáme a ani nevíme jak to dopadlo.tosa_CZ wrote:To je pravda, že umřel fotbal. S takovými hráči kopnout 136, to je hodně smutný...frankie_doparoma wrote:Vcera vecer umrel fotbal, rip
Vyplatilo se počkat na poutavé poslední osmifinále. Ve čtvrtfinále jedeme na Letnou, bude pěkné derby s Pupajdím.
Dopadlo to, jak jinak, dobřemrakoplas44 wrote:Tak dlouho na vás čekáme a ani nevíme jak to dopadlo.tosa_CZ wrote:To je pravda, že umřel fotbal. S takovými hráči kopnout 136, to je hodně smutný...frankie_doparoma wrote:Vcera vecer umrel fotbal, rip
Vyplatilo se počkat na poutavé poslední osmifinále. Ve čtvrtfinále jedeme na Letnou, bude pěkné derby s Pupajdím.