Tak toto utkání je hitem osmifinále, avšak mírňoučkým favoritem je acskncl.
Šance na postup: 55-45
Řekl bych že těch 45% je ještě hodně lichotivých

Moderator: Czech Moderators
Tady padaj ale hustý výkony koukám..palo wrote:rudá mašina - Stratovarius 3:1 (142:131) na rudou mašinu jsme neměli,takže gratulace k zaslouženému postupu.
Njn, Sjarel na mě tlačil, ať udělám i ve čtvrtfinále jeden souboj velikánůDajo wrote:Štvrťfinále
So 25.12 2010 ( 18:00 CET)
rudá mašina vs FC Trabant
Som Ti niečo spravil Azore,že si mi toto nalosoval ?
Příště postavíme jeden tým dohromady a rudou mašinu smeteme...Dajo wrote:Azor wrote:Los čtvrtfinále:
So 25 Pro 2010 (18:00 CET) rudá mašina (2 v B.3) ?? - ?? FC Trabant (2 v C.1)
Tak toto utkání je hitem čtvrtfinále a mírňoučkým favoritem je acskncl
Že mírňoučkým,nóóó to určiteTá sa okolo nás len preženie,utasá nás jak žito a je v semifinále.
![]()
Si ty veľký diplomat,Azore.![]()
No nič,idem sa vyplakať Palovi na plece.
Anóóóóópalo wrote:Příště postavíme jeden tým dohromady a rudou mašinu smeteme...Dajo wrote:Azor wrote:Los čtvrtfinále:
So 25 Pro 2010 (18:00 CET) rudá mašina (2 v B.3) ?? - ?? FC Trabant (2 v C.1)
Tak toto utkání je hitem čtvrtfinále a mírňoučkým favoritem je acskncl
Že mírňoučkým,nóóó to určiteTá sa okolo nás len preženie,utasá nás jak žito a je v semifinále.
![]()
Si ty veľký diplomat,Azore.![]()
No nič,idem sa vyplakať Palovi na plece..Nazveme to třeba Strabant nebo Tratovarius.
palo wrote:Příště postavíme jeden tým dohromady a rudou mašinu smeteme....Nazveme to třeba Strabant nebo Tratovarius.
Azore, sice jsem vyhrál a ten mix týmu jsem měl podobný, ale radost mi kalí to, že jsem si vyšťavil některé klíčové plejeryAzor wrote:REAPERS F.C. - Baníček 2:1 V:133-129
No, tak jsme nasadili mix A a B týmu, ale i ten mix už byl dost unavený. Jsme tedy samozřejmě zklamáni jsme vypadli ve čtvrtfinále...