Chlapci, čo vy dnes pre mňa robíte...palo wrote:
Tak tu máš ještě dres nachystaný pro Stratovarius Cup,ať to máš v jednom...

Díky Palo, aj tvoja práca je fantastická

Moderator: Czech Moderators
Chlapci, čo vy dnes pre mňa robíte...palo wrote:
týýý jooo dres je taky úžasnej))) takovýho indiána jsem myslelapalo wrote:
Peckič Pali..palo wrote: Tak tu máš ještě dres nachystaný pro Stratovarius Cup,ať to máš v jednom...
fandíme a vidíme, že vedemepupajdi13 wrote:peckovej dres palo i logo Aťo.....co Milko dneska slaví,že se o něj tak staráte......a koukejte jít fandit Spartě, vedeme 0 : 1
Děkujeme..vždyť je taky náš..pupajdi13 wrote:peckovej dres palo i logo Aťo....
Tak, tak...Raduuza wrote:fandíme a vidíme, že vedemepupajdi13 wrote:peckovej dres palo i logo Aťo.....co Milko dneska slaví,že se o něj tak staráte......a koukejte jít fandit Spartě, vedeme 0 : 1
![]()
no a ted už Milko právě slaví to logo a dres, před tím neslavil nic
jéé to mě vůbec nenapadlo))) co tý doby než vyhraješ?? nebo že bych ho vyměnila hned?))Milko wrote:Raduuzka a dokedy tam budem mať to hrozné logo na str 43.![]()
![]()
![]()
Raduuza wrote:Pá 22 Únr 2013 (18:00 CET)
................................
Pá 22 Únr 2013 (18:00 CET)
...........................
OBA ZÍTŘEJŠÍ ZÁPASY SE HRAJÍ V 18.HODIN, TAKŽE FANOUŠCI TO BUDOU MÍT VELMI TĚŽKÉ A BUDOU SE MUSET ROZHODNOUT, KOHO PŮJDOU PODPOŘIT. KOHO PŮJDU PODPOŘIT JÁ , JE ASI VŠEM JASNÉ , KOUPILA JSEM SI TRIČKO VE VÍNOVOMODRÝCH BARVÁCH
Když už Milko tak co brácha..Raduuza wrote:KOUKÁM, ŽE ÁŤA ZASE MUSEL BÝT RYCHLEJŠÍ
edit: ty to smazal??? ted to vypadá, že mluvím z cesty![]()
Spokojnosť veliká,super.Ataner wrote:Když už Milko tak co brácha..Raduuza wrote:KOUKÁM, ŽE ÁŤA ZASE MUSEL BÝT RYCHLEJŠÍ
edit: ty to smazal??? ted to vypadá, že mluvím z cesty![]()
![]()
![]()
Máš tam ještě nějaké varianty..Dajo wrote: Spokojnosť veliká,super.