Ataner wrote:Výbornej Radu mistr Pupík opět dokázal že je mistrem ve svém oboru..a ta společnost v ochozech luxusní..dámy každým coulem..Raduuza wrote:doufám, že gulášku bylo dostAtaner wrote:Supr zápas..jsem rád že se ten zájezd konal..

Moderator: Czech Moderators
Ataner wrote:Výbornej Radu mistr Pupík opět dokázal že je mistrem ve svém oboru..a ta společnost v ochozech luxusní..dámy každým coulem..Raduuza wrote:doufám, že gulášku bylo dostAtaner wrote:Supr zápas..jsem rád že se ten zájezd konal..
tak jako muži mají své dny , tak ženy mají své výkonyimpossible wrote:
Nedala jsi kuzi zadarmo, tak je to spravneTen vykon uz je hodne slusnej, obzvlast na zenu
my zase nemáme místomrakoplas44 wrote:Čekám na Péeska aby pokračoval v losu.![]()
Musí to nalosovat někdo z
FK Hash Rohatsko - kaffe_trontodontus_kokotus
Dynamo Oleksovice - ps2512
Fc Mantel - mantel
Litomerice losers Club de Fotbal - tomkycz
Mccgrady City Football team - Mccgrady
Spoléhal jsem na Péeska a furt nic.
A byl výbornej.Raduuza wrote:doufám, že gulášku bylo dostAtaner wrote:Supr zápas..jsem rád že se ten zájezd konal..
Ale nalosovat bys to mohl.tomkycz wrote:my zase nemáme místomrakoplas44 wrote:Čekám na Péeska aby pokračoval v losu.![]()
Fc Mantel - mantel
Spoléhal jsem na Péeska a furt nic.už se chvíli snažím někde vypadnout ale je to těžké, tak třeba dnes s pardubicemí v Pohodě...
To jo.Raduuza wrote:tak jako muži mají své dny , tak ženy mají své výkonyimpossible wrote:
Nedala jsi kuzi zadarmo, tak je to spravneTen vykon uz je hodne slusnej, obzvlast na zenu
No to mi reknete kde to vazne.... Romca by mel dat nejaky limit a jinak nechat losovat nekoho dalsiho, treba memrakoplas44 wrote:Ale nalosovat bys to mohl.tomkycz wrote:my zase nemáme místomrakoplas44 wrote:Čekám na Péeska aby pokračoval v losu.![]()
Fc Mantel - mantel
Spoléhal jsem na Péeska a furt nic.už se chvíli snažím někde vypadnout ale je to těžké, tak třeba dnes s pardubicemí v Pohodě...
Něco na tom bude ..času bylo více než dost..a já jako druhý v pořadí..impossible wrote:
No to mi reknete kde to vazne.... Romca by mel dat nejaky limit a jinak nechat losovat nekoho dalsiho, treba me
A já třetí.Ataner wrote:Něco na tom bude ..času bylo více než dost..a já jako druhý v pořadí..impossible wrote:
No to mi reknete kde to vazne.... Romca by mel dat nejaky limit a jinak nechat losovat nekoho dalsiho, treba me![]()
myslím,že byste to měli nechat na měmrakoplas44 wrote:A já třetí.Ataner wrote:Něco na tom bude ..času bylo více než dost..a já jako druhý v pořadí..impossible wrote:
No to mi reknete kde to vazne.... Romca by mel dat nejaky limit a jinak nechat losovat nekoho dalsiho, treba me![]()
mrakoplas44 wrote:Ale nalosovat bys to mohl.tomkycz wrote:my zase nemáme místomrakoplas44 wrote:Čekám na Péeska aby pokračoval v losu.![]()
Fc Mantel - mantel
Code: Select all
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?p=1544020#p1544020
Takhle jsem si to představoval. Díktomkycz wrote:Valcíři Chomutov C.F. - Papa Bouba Diop
PC Bonner - PaTTrick
FC Letenská šlechta - pupajdi
FC MAROWITCH - léblík
Stratovarius - palo
tak třeba takto