a ta naše půlka se mi zatím vůbec nezamlouvá... Druhou půlku vyhraje Pupajdí, to už vím a vědí to i v Tipsportu, kurs 1,25 na jeho výhru skupiny A

Moderator: Czech Moderators
I když jsem tam já?tomkycz wrote:teď jsem se vrátil o několik stránek zpět a zjistil jsem, že je to tu o nás, bez nás. Nějak se poslední dobou v těch spamech ztrácím !!!tak jsem rád, že jsem se nakonec ujal role spasitele losu
a ta naše půlka se mi zatím vůbec nezamlouvá... Druhou půlku vyhraje Pupajdí, to už vím a vědí to i v Tipsportu, kurs 1,25 na jeho výhru skupiny A
to bylo rychlýpupajdi13 wrote:Mission Impossible
ŇOUMÍCI
1.SK Carl Kozojidky
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
FK Bolka FOREVER
To ano. Jsem zvědavej kdo si vybere nás.Raduuza wrote:to bylo rychlýpupajdi13 wrote:Mission Impossible
ŇOUMÍCI
1.SK Carl Kozojidky
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
FK Bolka FOREVER![]()
![]()
A já.palo wrote:Tak já jdu taky losovat - jdu vybírat do naší skupiny: Radu,Ataner...
Co to jako je ten ksicht na konci...ti řikám Pali neser mě..palo wrote:Tak já jdu taky losovat - jdu vybírat do naší skupiny: Radu,Ataner...
Co jako ?Ataner wrote:Co to jako je ten ksicht na konci...ti řikám Pali neser mě..palo wrote:Tak já jdu taky losovat - jdu vybírat do naší skupiny: Radu,Ataner...![]()
No máš kliku..palo wrote:Co jako ?Ataner wrote:Co to jako je ten ksicht na konci...ti řikám Pali neser mě..palo wrote:Tak já jdu taky losovat - jdu vybírat do naší skupiny: Radu,Ataner...![]()
palo wrote:Co jako ?Ataner wrote:Co to jako je ten ksicht na konci...ti řikám Pali neser mě..palo wrote:Tak já jdu taky losovat - jdu vybírat do naší skupiny: Radu,Ataner...![]()
DBS on tour - DBSmrakoplas44 wrote: Další pět týmů vybírá někdo z
Mission Impossible
ŇOUMÍCI
1.SK Carl Kozojidky
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
FK Bolka FOREVER