no tričko možná ale lodka?Ataner wrote:Růžová nám sekne..řikala renatA teda..Raduuza wrote:je hezký, že Áťova lodka bude růžová![]()

Moderator: Czech Moderators
no tričko možná ale lodka?Ataner wrote:Růžová nám sekne..řikala renatA teda..Raduuza wrote:je hezký, že Áťova lodka bude růžová![]()
Měla to být oranž, ale nějak se to vymklo.Raduuza wrote:no tričko možná ale lodka?Ataner wrote:Růžová nám sekne..řikala renatA teda..Raduuza wrote:je hezký, že Áťova lodka bude růžová![]()
![]()
tak to ti závidíííímHadis wrote:Na loďku seru, ráno jedu lyžovat
můžeš jet s náma, Tě vyzvednem v Praze, řekněme kolem půl šesté na první benzince na D5 ?Raduuza wrote:tak to ti závidíííímHadis wrote:Na loďku seru, ráno jedu lyžovat![]()
díky za nabídku ale já mám letošek bohužel bez lyžováníHadis wrote:můžeš jet s náma, Tě vyzvednem v Praze, řekněme kolem půl šesté na první benzince na D5 ?Raduuza wrote:tak to ti závidíííímHadis wrote:Na loďku seru, ráno jedu lyžovat![]()
Asi kolínko, to víš v turnaji o podvazek byla mela.Raduuza wrote: díky za nabídku ale já mám letošek bohužel bez lyžování![]()
přesně tak , jsem byla ráda, že jste mi neurvali celou nohu a odneslo to jen kolenomrakoplas44 wrote:Asi kolínko, to víš v turnaji o podvazek byla mela.Raduuza wrote: díky za nabídku ale já mám letošek bohužel bez lyžování![]()
a kdo říkal, že bys tam byla kvůli lyžování ?Raduuza wrote: díky za nabídku ale já mám letošek bohužel bez lyžování![]()
červenou mám jácrueface1 wrote:Já chci taky lod a třebas červenou...![]()
A pak mi,prosím, pošli info do SP pošty..abych to tu nepřehlídl
Však já chci společnou lod ...neumím moc vařitRaduuza wrote:červenou mám jácrueface1 wrote:Já chci taky lod a třebas červenou...![]()
A pak mi,prosím, pošli info do SP pošty..abych to tu nepřehlídl![]()
no to je teda pěkný a co z toho budu mít?crueface1 wrote:Však já chci společnou lod ...neumím moc vařitRaduuza wrote:červenou mám jácrueface1 wrote:Já chci taky lod a třebas červenou...![]()
A pak mi,prosím, pošli info do SP pošty..abych to tu nepřehlídl![]()
![]()
To jsi asi neměla psát..už vidim jak mu to tam šrotuje..Raduuza wrote:
no to je teda pěkný a co z toho budu mít?