Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince 13 - KO - Vítěz Libo
Ďakujem za pozvánku, ale tentoraz to nešlo. Mladíkom sa pomaly dopĺňa fyzička, na niektorých pozíciach mám len jedného hráča (v strede poľa 2 mladíkov - LM a CM + o niečo staršie RM = len 3 hráči v zálohe
). Snáď po rekonštrukcii, cca. o 3-4 sezóny... možno.

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Vítězný Libův pohár už je na světě

poprosím pak Liba o jeho inicialy soukromou poštou

poprosím pak Liba o jeho inicialy soukromou poštou

-
Já jsem se skupinou velmi spokojenAzor wrote:My jsme ve skupině 6:
1 FC Kanonýři Reds (3 v E.39)
2 SK Kobeřice (1 v B.2)
3 Inter Teplice (5 v F.19)
4 Baníček (3 v D.27)
No, postup by jsme si měli pohlídat s Hákem. Ale možné je vše...

SK Kobeřice - E.36
-
Ani poradne nemuzu popsat svoji radost, kdyz jsem dneska vecer ten poharek videl poprve, je to nadhera a to je jeste mirne slovo a to nepisu proto, ze za chvili budu jeho majitelem, nevim jak si to Pupajdiku udelal, ale trefil ses mi presne do noty, takze moooooooc dekuju za prekrasny pohar

-
Tak na Tomkyče vyběhne vše co má ruce a nohy a umí alespoň trochu hrát....bohužel na body to určitě nebude 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Tak to nevyslo, to byl zase vcera den.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Re: Šlechtická Mince 14 skupinky - v rozběhu
Šlechtická Mince - 14
skupiny 1 + 8
První skupina je velmi pěkně vyrovnaná ,- PSC s MNM budou asi vládnout, ukazují to i první odehrané zápasy.
černým koněm skupiny jsou Liblice , pokud to roadrunner nevypustí.
Play off pro první skupinu ovšem bude těžký oříšek - na druhé straně v "8" číhají vlčáci Mošník, Kopeček a Mouven a to jsem nezmínil sexy dračici Pavlínku.
\V osmičce tak určitě skončí jeden z favoritú - bohužel
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
skupiny 2 + 7
Neskutečnou brnkačku si nechal do skupiny nalosovat Libo , při vší uctě , tuhle skupinu musí vyhrát se zavřenýma očima prstem v nose.
Druhé postupové místo budeme přát kamarádovi \jorgeovi z Vršovic.
Libova protilehlá skupina má taky jasné papírové favority a to Bohemáckou dvojičku Pavla s Foxíkem.
Vpřípadě,že by vyšli tyto moje tipy, tak postoupí ze čtyř týmu 3 čistokrevní klokani
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
skupiny 3 + 6
trojčička je těžká - je těžká trojčička - Tomkyč čeká na trofej a očekávám od něj maximalní výkony , MikeF a Bono ,to taky nejsou žádní nazdárci , vím o čem mluvím ,že panové - tudíž jeden černej Petr tu bude v podobě 3 místo a nedobré vyhlídky pro učastníky skupiny 6 --- a to nemluvím o tom ,jak špatně jsem to nalosoval panu ps2512 - kaju se příteli.
6-ta je skupina uplně o něčem jiném,vládne klídek a pohoda a hlavně Hák
druhé místo by si mezi sebou měli vybojovat Azor s Mourinhem. ovšem pro oba bude první kolo play-off stopka, jedinej Hák má šanci prorazit dál.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
skupiny 4 + 5
V mojí skupině si pohlídá postup \mikel s Roofrem , šlechtici jsou ve výprodeji ,takže pouze sparing-partner
Ono totiž v protiskupině není moc o co stát
Xixi s Jeremym je záruká tvrdých bojů a uvidíme,jestli se dokáže prosadit sparta z Černého Mostu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
skupiny 1 + 8
První skupina je velmi pěkně vyrovnaná ,- PSC s MNM budou asi vládnout, ukazují to i první odehrané zápasy.
černým koněm skupiny jsou Liblice , pokud to roadrunner nevypustí.
Play off pro první skupinu ovšem bude těžký oříšek - na druhé straně v "8" číhají vlčáci Mošník, Kopeček a Mouven a to jsem nezmínil sexy dračici Pavlínku.

\V osmičce tak určitě skončí jeden z favoritú - bohužel
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
skupiny 2 + 7
Neskutečnou brnkačku si nechal do skupiny nalosovat Libo , při vší uctě , tuhle skupinu musí vyhrát se zavřenýma očima prstem v nose.
Druhé postupové místo budeme přát kamarádovi \jorgeovi z Vršovic.
Libova protilehlá skupina má taky jasné papírové favority a to Bohemáckou dvojičku Pavla s Foxíkem.
Vpřípadě,že by vyšli tyto moje tipy, tak postoupí ze čtyř týmu 3 čistokrevní klokani

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

skupiny 3 + 6
trojčička je těžká - je těžká trojčička - Tomkyč čeká na trofej a očekávám od něj maximalní výkony , MikeF a Bono ,to taky nejsou žádní nazdárci , vím o čem mluvím ,že panové - tudíž jeden černej Petr tu bude v podobě 3 místo a nedobré vyhlídky pro učastníky skupiny 6 --- a to nemluvím o tom ,jak špatně jsem to nalosoval panu ps2512 - kaju se příteli.
6-ta je skupina uplně o něčem jiném,vládne klídek a pohoda a hlavně Hák

druhé místo by si mezi sebou měli vybojovat Azor s Mourinhem. ovšem pro oba bude první kolo play-off stopka, jedinej Hák má šanci prorazit dál.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
skupiny 4 + 5
V mojí skupině si pohlídá postup \mikel s Roofrem , šlechtici jsou ve výprodeji ,takže pouze sparing-partner

Ono totiž v protiskupině není moc o co stát

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Tak by to mělo byť, tak by to bylo správně.pupajdi13 wrote: Vpřípadě,že by vyšli tyto moje tipy, tak postoupí ze čtyř týmu 3 čistokrevní klokani![]()
Bohemians forever !!!
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
-
lenochodi - Libo Team 3:4
Vykony: 120 - 131
Becko ziskalo prvni body do tabulky ale o lehky zapas se rozhodne nejednalo. Nejdrive v 68. minute se mi zranil stredni utocnik a o devet minut pozdeji byl vylouceny muj pravz obrance, nastesti souper se na vyrovnani uz nezmohl, ale pro muj tym to je varovani, protoze priste by se mi to nemuselo vyplatit.
PS: No ale pane Pupajdi nemejte strach, ve Slezskem turnaji mi to SP vratilo a mam moc krasnou skupinu, ackare a tusim, ze dva beckare, moc krasne
Vykony: 120 - 131
Becko ziskalo prvni body do tabulky ale o lehky zapas se rozhodne nejednalo. Nejdrive v 68. minute se mi zranil stredni utocnik a o devet minut pozdeji byl vylouceny muj pravz obrance, nastesti souper se na vyrovnani uz nezmohl, ale pro muj tym to je varovani, protoze priste by se mi to nemuselo vyplatit.
PS: No ale pane Pupajdi nemejte strach, ve Slezskem turnaji mi to SP vratilo a mam moc krasnou skupinu, ackare a tusim, ze dva beckare, moc krasne

-
no evidentně ti to Hák neumí naladit tak,jako já tadyLibo wrote: PS: No ale pane Pupajdi nemejte strach, ve Slezskem turnaji mi to SP vratilo a mam moc krasnou skupinu, ackare a tusim, ze dva beckare, moc krasne

-
Je třeba ty Ačkaře a Bčkaře vyřadit hned ve skupině, já Ti věřím a sázím na Tebe že to dokážešpupajdi13 wrote:no evidentně ti to Hák neumí naladit tak,jako já tadyLibo wrote: PS: No ale pane Pupajdi nemejte strach, ve Slezskem turnaji mi to SP vratilo a mam moc krasnou skupinu, ackare a tusim, ze dva beckare, moc krasne![]()

SK Kobeřice - E.36
-
Pane Pupajdi, vubec se nekajte! Vite kolik zkusenosti naberou mi mladi hraci v zapasech s takovymi tymy 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Jo jo, srandicky, srandicky, i kdyz ja se taky rad bavim na cizi ucetHák wrote:Je třeba ty Ačkaře a Bčkaře vyřadit hned ve skupině, já Ti věřím a sázím na Tebe že to dokážešpupajdi13 wrote:no evidentně ti to Hák neumí naladit tak,jako já tadyLibo wrote: PS: No ale pane Pupajdi nemejte strach, ve Slezskem turnaji mi to SP vratilo a mam moc krasnou skupinu, ackare a tusim, ze dva beckare, moc krasne![]()

-
Mimochodem, pam Hak se ucil losovat od Vas? 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Libo Team - ValenciaCF 4:2
Vykony: 135 - 119
Jelikoz acko rano bojovalo v lize, do Mince vybehlo becko, ktere si celkem bez problemu poradilo s odevzdanym souperem. Stejne jako muj tym tak je v tabulce zatim bez ztraty bodu i tym AFK Vrsovice, ve ctvrtek nas ceka vzajemny zapas na pude soupere.
Vykony: 135 - 119
Jelikoz acko rano bojovalo v lize, do Mince vybehlo becko, ktere si celkem bez problemu poradilo s odevzdanym souperem. Stejne jako muj tym tak je v tabulce zatim bez ztraty bodu i tym AFK Vrsovice, ve ctvrtek nas ceka vzajemny zapas na pude soupere.