Jasné hoši, vy v tomto turnaji máte vždy miesto isté...Big El wrote:Ne, ne! Tebe všichni uvidíme moc rádi. Hlavně kvůli těm 6 bodíkůmAtaner wrote:No já snad budu bez pozvánky nebo co..![]()
Já si jistě o pozvánku říkat nemusím, že Milko?

Moderator: Czech Moderators
Jasné hoši, vy v tomto turnaji máte vždy miesto isté...Big El wrote:Ne, ne! Tebe všichni uvidíme moc rádi. Hlavně kvůli těm 6 bodíkůmAtaner wrote:No já snad budu bez pozvánky nebo co..![]()
Kuwa jak ty jsi se změnil ty kluku takhle tě neznám..Big El wrote:Ne, ne! Tebe všichni uvidíme moc rádi. Hlavně kvůli těm 6 bodíkůmAtaner wrote:No já snad budu bez pozvánky nebo co..![]()
Jen jsem upřímnýAtaner wrote:Kuwa jak ty jsi se změnil ty kluku takhle tě neznám..Big El wrote:Ne, ne! Tebe všichni uvidíme moc rádi. Hlavně kvůli těm 6 bodíkůmAtaner wrote:No já snad budu bez pozvánky nebo co..![]()
Ta upřímnost mě na Tobě vždycky srala..Big El wrote:Jen jsem upřímný![]()
stejne se to jeste 3x zmeniMilko wrote:Pozvánky sa budú posielať 10.8. 2011 po 10. 00 hod.
Ty vtipko, ty si tam radšej "pohlídej" voľné miesto v turnajoch...ps2512 wrote:stejne se to jeste 3x zmeniMilko wrote:Pozvánky sa budú posielať 10.8. 2011 po 10. 00 hod.
Jasné kámo...GREPOLIS wrote:mohl bych také dostat pozvánku ???
uz tyden mam volny 4 mista abych nepropaslMilko wrote:Ty vtipko, ty si tam radšej "pohlídej" voľné miesto v turnajoch...ps2512 wrote:stejne se to jeste 3x zmeniMilko wrote:Pozvánky sa budú posielať 10.8. 2011 po 10. 00 hod.
Ok, pozvánočka ťa neminie...geo75 wrote:mohl bych poprosit také jako první turnaj v nové éře maniaků? horší než ataner, nic si lámat nebudu, ale kluci se potřebují otrkat.
Miesto rozhodne ešte jeduffy wrote:Jestli je ještě místo, tak se hlásím.
duffy
torpédo Svinov