Jo zrovna před chvílí tu jeden běžel v kostkovaný sukni..ale nevim jestli to ještě stihne..Raduuza wrote:Tak u MOHYCANŮ i ŚLECHETNÝCH se začínají plnit stadiony, fanoušci se začínajé mezi sebou hecovat

Moderator: Czech Moderators
Jo zrovna před chvílí tu jeden běžel v kostkovaný sukni..ale nevim jestli to ještě stihne..Raduuza wrote:Tak u MOHYCANŮ i ŚLECHETNÝCH se začínají plnit stadiony, fanoušci se začínajé mezi sebou hecovat
myslíš jako pravej Skot?Ataner wrote:Jo zrovna před chvílí tu jeden běžel v kostkovaný sukni..ale nevim jestli to ještě stihne..Raduuza wrote:Tak u MOHYCANŮ i ŚLECHETNÝCH se začínají plnit stadiony, fanoušci se začínajé mezi sebou hecovat![]()
Nevim křičel že je poslední..ale to nám došlo když za chvíli hrajou..Raduuza wrote:myslíš jako pravej Skot?Ataner wrote:Jo zrovna před chvílí tu jeden běžel v kostkovaný sukni..ale nevim jestli to ještě stihne..Raduuza wrote:Tak u MOHYCANŮ i ŚLECHETNÝCH se začínají plnit stadiony, fanoušci se začínajé mezi sebou hecovat![]()
![]()
Ataner wrote: Nevim křičel že je poslední..ale to nám došlo když za chvíli hrajou..
Než jsem si stačil říct o podpis byl pryč..škoda..Raduuza wrote:Ataner wrote: Nevim křičel že je poslední..ale to nám došlo když za chvíli hrajou..![]()
že by Mohican
![]()
![]()
![]()
![]()
to asi ty prošlé chlebíčky...Raduuza wrote:FC Letenská šlechta 3-2 Šutrteam
palo wrote:to asi ty prošlé chlebíčky...Raduuza wrote:FC Letenská šlechta 3-2 Šutrteam
Gratulka Pupajdíkovi k zaslouženému postupu, zaslouženě jdeš dál.Raduuza wrote:FC Letenská šlechta 3-2 Šutrteam
The Last Mohycan 1-0 Wellweak
Díky Honzošutr wrote:Gratulka Pupajdíkovi k zaslouženému postupu, zaslouženě jdeš dál.Raduuza wrote:FC Letenská šlechta 3-2 Šutrteam
The Last Mohycan 1-0 Wellweak
Miloši, Tobě taky gratuluji a finále VYHRAJ!
díky šutříku-Honzíkušutr wrote: Gratulka Pupajdíkovi k zaslouženému postupu, zaslouženě jdeš dál.
šutr wrote:Miloši, Tobě taky gratuluji a finále VYHRAJ!
Radůzka,4 kankánové tanečnice a další dvě do šatny...pupajdi13 wrote:.....a pak že já mám privilegia...vždyt mi fandí jen ta radůůzka
, vid palo
![]()
tak to jako pozoooor, ty chlebíčky nebyly vůbec prošlé, vyráběla jsem je celé odpolednepalo wrote:Radůzka,4 kankánové tanečnice a další dvě do šatny...pupajdi13 wrote:.....a pak že já mám privilegia...vždyt mi fandí jen ta radůůzka
, vid palo
![]()
(a šutřík prošlé chlebíčky...
)