Jo zrovna před chvílí tu jeden běžel v kostkovaný sukni..ale nevim jestli to ještě stihne..Raduuza wrote:Tak u MOHYCANŮ i ŚLECHETNÝCH se začínají plnit stadiony, fanoušci se začínajé mezi sebou hecovat

Moderator: Czech Moderators
Jo zrovna před chvílí tu jeden běžel v kostkovaný sukni..ale nevim jestli to ještě stihne..Raduuza wrote:Tak u MOHYCANŮ i ŚLECHETNÝCH se začínají plnit stadiony, fanoušci se začínajé mezi sebou hecovat

myslíš jako pravej Skot?Ataner wrote:Jo zrovna před chvílí tu jeden běžel v kostkovaný sukni..ale nevim jestli to ještě stihne..Raduuza wrote:Tak u MOHYCANŮ i ŚLECHETNÝCH se začínají plnit stadiony, fanoušci se začínajé mezi sebou hecovat

Nevim křičel že je poslední..ale to nám došlo když za chvíli hrajou..Raduuza wrote:myslíš jako pravej Skot?Ataner wrote:Jo zrovna před chvílí tu jeden běžel v kostkovaný sukni..ale nevim jestli to ještě stihne..Raduuza wrote:Tak u MOHYCANŮ i ŚLECHETNÝCH se začínají plnit stadiony, fanoušci se začínajé mezi sebou hecovat

Ataner wrote: Nevim křičel že je poslední..ale to nám došlo když za chvíli hrajou..

že by Mohican
 že by Mohican  

Než jsem si stačil říct o podpis byl pryč..škoda..Raduuza wrote:Ataner wrote: Nevim křičel že je poslední..ale to nám došlo když za chvíli hrajou..
že by Mohican

to asi ty prošlé chlebíčky...Raduuza wrote:FC Letenská šlechta 3-2 Šutrteam

palo wrote:to asi ty prošlé chlebíčky...Raduuza wrote:FC Letenská šlechta 3-2 Šutrteam

Gratulka Pupajdíkovi k zaslouženému postupu, zaslouženě jdeš dál.Raduuza wrote:FC Letenská šlechta 3-2 Šutrteam
The Last Mohycan 1-0 Wellweak

Díky Honzošutr wrote:Gratulka Pupajdíkovi k zaslouženému postupu, zaslouženě jdeš dál.Raduuza wrote:FC Letenská šlechta 3-2 Šutrteam
The Last Mohycan 1-0 Wellweak
Miloši, Tobě taky gratuluji a finále VYHRAJ!
 No, domáca výhoda vypnutá (škoda, o trošku by boli väčšie šance uspieť), favoritom rozhodne nie som, ale zabojujem
 No, domáca výhoda vypnutá (škoda, o trošku by boli väčšie šance uspieť), favoritom rozhodne nie som, ale zabojujem  S pupčom som už veru dávno nehral. Bude mi potešením
 S pupčom som už veru dávno nehral. Bude mi potešením 
díky šutříku-Honzíkušutr wrote: Gratulka Pupajdíkovi k zaslouženému postupu, zaslouženě jdeš dál.
 , musel jsem být dneska tvrdý a nekompromisní, ráno jsi mě nazlobil v lize, nevím jaké přesně máš ligové cíle ,ale když jsi dal všechno do zápasu se mnou ve čtvrtek ( a sestřelil mě) , tak jsem čekal,že dáš všechno i proti belgánovi v pátek , jelikož to je asi největší muj sok ve snaze o postup a titul ....a tys mu to pustil
 , musel jsem být dneska tvrdý a nekompromisní, ráno jsi mě nazlobil v lize, nevím jaké přesně máš ligové cíle ,ale když jsi dal všechno do zápasu se mnou ve čtvrtek ( a sestřelil mě) , tak jsem čekal,že dáš všechno i proti belgánovi v pátek , jelikož to je asi největší muj sok ve snaze o postup a titul ....a tys mu to pustil   a zahrál nějakých 126 ......to jsem byl ráno rozčarovanej, jestli mu to takhle budou pouštět všici,tak se můžu se snahou postouit do A rozloučit.
  a zahrál nějakých 126 ......to jsem byl ráno rozčarovanej, jestli mu to takhle budou pouštět všici,tak se můžu se snahou postouit do A rozloučit. 

šutr wrote:Miloši, Tobě taky gratuluji a finále VYHRAJ!
 .....a pak že já mám privilegia...vždyt mi fandí jen ta radůůzka
 .....a pak že já mám privilegia...vždyt mi fandí jen ta radůůzka   , vid palo
 , vid palo   
 Radůzka,4 kankánové tanečnice a další dvě do šatny...pupajdi13 wrote:.....a pak že já mám privilegia...vždyt mi fandí jen ta radůůzka
, vid palo

(a šutřík prošlé chlebíčky...
  (a šutřík prošlé chlebíčky...   )
 )
tak to jako pozoooor, ty chlebíčky nebyly vůbec prošlé, vyráběla jsem je celé odpolednepalo wrote:Radůzka,4 kankánové tanečnice a další dvě do šatny...pupajdi13 wrote:.....a pak že já mám privilegia...vždyt mi fandí jen ta radůůzka
, vid palo

(a šutřík prošlé chlebíčky...
)