Myslím že ano, ale napiš mi několik souřadnic kde má tvoje loď začínat (do pošty)a já ti pak pošlu souřadnice kde je máš.Azor wrote:Může se ještě do lodí přihlásit?
Ale rychle někteří už začali střílet.
Moderator: Czech Moderators
Myslím že ano, ale napiš mi několik souřadnic kde má tvoje loď začínat (do pošty)a já ti pak pošlu souřadnice kde je máš.Azor wrote:Může se ještě do lodí přihlásit?
Tak to bude těžký, no nějak se s tím poperu.pupajdi13 wrote:Obhájce na palubě
Zatím ne ale ještě nemám výstřel od všech. Střílet může i někdo kdo nemá loď.PaToM wrote:Sme tu tiež a strieľame a snáď do čierneho. (nehľadajte za tým žiadnu rasistickú narážku).
jen se prosím netrefuj do mých loděk, děkuji předemMilanSLOVAKIA wrote:A ZACIIIIIINA VOJNAAAAAAAAAA![]()
![]()
PRIPRAVIT SA ............................................................................................................ PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL
A já myslel, že tu napíšeš ať se nestrefuje do Tebe a ty píšeš svých loďkáchRaduuza wrote:jen se prosím netrefuj do mých loděk, děkuji předemMilanSLOVAKIA wrote:A ZACIIIIIINA VOJNAAAAAAAAAA![]()
![]()
PRIPRAVIT SA ............................................................................................................ PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL
![]()
tak je jasný, že na jedné z loděk jsem já , ne?Azor wrote:A já myslel, že tu napíšeš ať se nestrefuje do Tebe a ty píšeš svých loďkáchRaduuza wrote:jen se prosím netrefuj do mých loděk, děkuji předemMilanSLOVAKIA wrote:A ZACIIIIIINA VOJNAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak i my jsme zde, uvidíme kam to nakonec dotáhnem. Snad co nejdál
ÁÁÁ, hrdá kapitánka zůstane na potápějící se lodi posledníRaduuza wrote: tak je jasný, že na jedné z loděk jsem já , ne?![]()
jasně, se sličným důstojníkemAzor wrote:ÁÁÁ, hrdá kapitánka zůstane na potápějící se lodi posledníRaduuza wrote: tak je jasný, že na jedné z loděk jsem já , ne?![]()
Dnes večer doporučuju shlédnutí instruktážního filmu Titanic...Raduuza wrote:jasně, se sličným důstojníkemAzor wrote:ÁÁÁ, hrdá kapitánka zůstane na potápějící se lodi posledníRaduuza wrote: tak je jasný, že na jedné z loděk jsem já , ne?![]()
ale já se plavím v karibikupalo wrote: Dnes večer doporučuju shlédnutí instruktážního filmu Titanic...
voda jak voda...Raduuza wrote:ale já se plavím v karibikupalo wrote: Dnes večer doporučuju shlédnutí instruktážního filmu Titanic...