Moderator: Czech Moderators
to vazne nikto nic? fiiiiiha tak asi celu noc nespime a trenujeme presnostmrakoplas44 wrote:Jsem zvědavej až se někdo trefí co se bude další den dít.![]()
to bolo dobreeeeeeAtaner wrote:Tak se tak necháme unášet proudem a ejhle Crue..![]()
Když to vidím vyplněné tak to vidím jinak.Ataner wrote:My jsme střelci koukám..pak to má na tom hřišti nějak vypadat..
Roman je určitě posunul, aby to hned neskončiloAtaner wrote:My jsme střelci koukám..pak to má na tom hřišti nějak vypadat..
Mohu řict že tři jsou o jedno políčko vedle a další tři o dvě políčka.Raduuza wrote:Roman je určitě posunul, aby to hned neskončiloAtaner wrote:My jsme střelci koukám..pak to má na tom hřišti nějak vypadat..
Ičko víš, proč si chlapi vybíraj rychlý auta a velký lodě? Aby si vynahradili svůj nedostatek někde jinde...impossible wrote:Uz brzy vas dostanu![]()
Jako ze maji manzelky na hovno? Ale Radu, nebud tak sebekritickaRaduuza wrote:Ičko víš, proč si chlapi vybíraj rychlý auta a velký lodě? Aby si vynahradili svůj nedostatek někde jinde...impossible wrote:Uz brzy vas dostanu![]()
![]()
![]()
![]()
bylo mi jasný, že nedokážeš přiznat pravduimpossible wrote:Jako ze maji manzelky na hovno? Ale Radu, nebud tak sebekritickaRaduuza wrote:
Ičko víš, proč si chlapi vybíraj rychlý auta a velký lodě? Aby si vynahradili svůj nedostatek někde jinde...![]()
![]()
![]()
kecko, je to z hyperinzerce, nejsem slepáimpossible wrote:Ja ale jezdim v tomhle:
Ja to totiz prodavam, shanim neco mensihoRaduuza wrote:kecko, je to z hyperinzerce, nejsem slepáimpossible wrote:Ja ale jezdim v tomhle:![]()
a mluvila jsem o tvé lodi