Skoro to vypadá že si chceš na nás momentálně smlsnout..Hadis wrote:Zajímavé zhodnocení výsledku postupu do semifinále, kdy se do něho probojovaly pouze týmy ze skupiny 2 a 4.![]()
Ve finále bych rád viděl pouze mužstva ze skupiny 4

Moderator: Czech Moderators
Skoro to vypadá že si chceš na nás momentálně smlsnout..Hadis wrote:Zajímavé zhodnocení výsledku postupu do semifinále, kdy se do něho probojovaly pouze týmy ze skupiny 2 a 4.![]()
zatím ve finále nejsu, tak nebudu velkohubě plácat nesmyly, ale kdyby se to podařilo, rád bych Ti vrátil porážku z minulého finále !!!Ataner wrote: Skoro to vypadá že si chceš na nás momentálně smlsnout..
No pokud se tam vůbec dostanem máš to v kapse..Hadis wrote:zatím ve finále nejsu, tak nebudu velkohubě plácat nesmyly, ale kdyby se to podařilo, rád bych Ti vrátil porážku z minulého finále !!!Ataner wrote: Skoro to vypadá že si chceš na nás momentálně smlsnout..
nechápuAtaner wrote:Sakra to je samá vyměna a Hadísek se pořád rve jak eskymáckej pes..
No že když se mu zadaří čekám ho ve finále..Hadis wrote:nechápuAtaner wrote:Sakra to je samá vyměna a Hadísek se pořád rve jak eskymáckej pes..
Aha, tak to máš řéct hned, že jsi už vyhrálAtaner wrote: No že když se mu zadaří čekám ho ve finále..
Ale panáček se nám probudil..Hadis wrote:Aha, tak to máš řéct hned, že jsi už vyhrálAtaner wrote: No že když se mu zadaří čekám ho ve finále..
No já nevím, proč jsi mi už neposlal prachy ? na co ještě čekáš ?Ataner wrote: Ale panáček se nám probudil..![]()
Musim vlítnout na ten sraz tohle si nemůžu nechat utéct tu bandu..
Jo na co ještě čekáš? Já už mám zaplacenoHadis wrote:No já nevím, proč jsi mi už neposlal prachy ? na co ještě čekáš ?Ataner wrote: Ale panáček se nám probudil..![]()
Musim vlítnout na ten sraz tohle si nemůžu nechat utéct tu bandu..
Jasně že chce Hadísek pohár..já už jeden Sranďák doma mám..koster wrote:A je to tady velké finále:
Po 14.2. 2011 14:00 JPD : AC Had Bozak
Termín nic moc, ale Ataner ligu neřeší a troufám si tvrdit, že do ní nepošle Áčko ani Hadis. Myslím, že šance jsou vyrovnané 50:50. Rozhodčí 53% - snad do toho moc nezasáhne.
Tak hodně štěstí pánové.
Budete chtít nějakou cenu?
J8 jsem zatím nic nevyhrál.Ataner wrote:Jasně že chce Hadísek pohár..já už jeden Sranďák doma mám..koster wrote:A je to tady velké finále:
Po 14.2. 2011 14:00 JPD : AC Had Bozak
Termín nic moc, ale Ataner ligu neřeší a troufám si tvrdit, že do ní nepošle Áčko ani Hadis. Myslím, že šance jsou vyrovnané 50:50. Rozhodčí 53% - snad do toho moc nezasáhne.
Tak hodně štěstí pánové.
Budete chtít nějakou cenu?
Ataner wrote:Skoro to vypadá že si chceš na nás momentálně smlsnout..Hadis wrote:Zajímavé zhodnocení výsledku postupu do semifinále, kdy se do něho probojovaly pouze týmy ze skupiny 2 a 4.![]()