přiznávám, jsem srabAtaner wrote:Srabe..Raduuza wrote: tak to jsi uhádl![]()

Moderator: Czech Moderators
přiznávám, jsem srabAtaner wrote:Srabe..Raduuza wrote: tak to jsi uhádl![]()
To není ta správná odpověď.Raduuza wrote:přiznávám, jsem srabAtaner wrote:Srabe..Raduuza wrote: tak to jsi uhádl![]()
Má, tamhlecrueface1 wrote:A fakt tam má dvě lodky
FC Letenská šlechta - Yancho Panov - 11Šakal wrote:1FC Mrakoplaš - TJ Barca Nyrany 0:8
Náš TOP střelec Jason Verheyen se prosadil bohužel pouze 3x. Po zhlédnití výsledku jsem spěšně koukal na střelce a hle: pouze 3x Verheyen. Zas na druhou stranu lepší jak 2x
No a já poslal Vyskočila do béčka a jsem v ...mrakoplas44 wrote: FC Letenská šlechta - Yancho Panov - 11
TJ Barca Nyrany - Jason Verheyen - 11
DBS on tour - Marcelo Chaves Guedes - 10
Pěkně šaky. Ty jedeš.
O tom mi chvilku povídej.Ataner wrote:No a já poslal Vyskočila do béčka a jsem v ...mrakoplas44 wrote: FC Letenská šlechta - Yancho Panov - 11
TJ Barca Nyrany - Jason Verheyen - 11
DBS on tour - Marcelo Chaves Guedes - 10
Pěkně šaky. Ty jedeš.
A zase gratuluju...Ataner wrote:Tak to máme dnes za sebou..škoda vyloučení na dosah byl možná i rekord týmu..![]()
Zbrojovka Brno 2:7 JPD (89:128)
Střelci taky žádná exhibice ale postup zajištěn..
Díky pane..dnes nastoupilo to nejlepší co mohlo takže ..ale jo jde to..11domin11 wrote:A zase gratuluju...Ataner wrote:Tak to máme dnes za sebou..škoda vyloučení na dosah byl možná i rekord týmu..![]()
Zbrojovka Brno 2:7 JPD (89:128)
Střelci taky žádná exhibice ale postup zajištěn..Výkon v této sezoně je opravdu tragický...