Yancho '=Jančáres/B´=' Panov - 2 kusy

Moderator: Czech Moderators
gratulace> > Gamberini 0 : 2 Panovpupajdi13 wrote:FC unREAL Ostrava... 3 - 3 ... FC Letenská šlechta
Yancho '=Jančáres/B´=' Panov - 2 kusy![]()
Tuším oba postupujete?Iram82 wrote:gratulace> > Gamberini 0 : 2 Panovpupajdi13 wrote:FC unREAL Ostrava... 3 - 3 ... FC Letenská šlechta
Kdepak..nebyl jsem představen,leč dedukce je jasnápupajdi13 wrote:crueface1 wrote:A Romane,kdo je ta paní,co drží pupíkovi pohárky ?![]()
![]()
........to byl vtípek vid?
Má pravdu ten chlapec..a pokud se nepletu tak tu fotku tam střílel Roman..tak já taky nevěděl jak si po zprávách posílate manželky..crueface1 wrote: Kdepak..nebyl jsem představen,leč dedukce je jasná
už je to tak,ale z druhého místa je to v pavouku konečnámrakoplas44 wrote:Tuším oba postupujete?Iram82 wrote:gratulace> > Gamberini 0 : 2 Panovpupajdi13 wrote:FC unREAL Ostrava... 3 - 3 ... FC Letenská šlechta
chlapi,já ji tam vkládal o stranku dřív,než to pak Romča komentoval tím autobusemAtaner wrote:Má pravdu ten chlapec..a pokud se nepletu tak tu fotku tam střílel Roman..tak já taky nevěděl jak si po zprávách posílate manželky..crueface1 wrote: Kdepak..nebyl jsem představen,leč dedukce je jasná![]()
![]()
Neboj Crue..ať v tom nejsi sám..![]()
![]()
Kecáš..to bych si všimnul..pupajdi13 wrote:chlapi,já ji tam vkládal o stranku dřív,než to pak Romča komentoval tím autobusem,se jukněte pořádně znovu
Máš tam chybku - já hraju s unREALEm.mrakoplas44 wrote:
Já to řikal že chlastá..ještě že to alespoň Palo hlídá..palo wrote: Máš tam chybku - já hraju s unREALEm.
Tak proto psal že ke to konečná. Večer to opravím.palo wrote: Máš tam chybku - já hraju s unREALEm.
Pssssss.Ataner wrote:Já to řikal že chlastá..ještě že to alespoň Palo hlídá..palo wrote: Máš tam chybku - já hraju s unREALEm.
díky za podporuAtaner wrote:Má pravdu ten chlapec..a pokud se nepletu tak tu fotku tam střílel Roman..tak já taky nevěděl jak si po zprávách posílate manželky..crueface1 wrote: Kdepak..nebyl jsem představen,leč dedukce je jasná![]()
![]()
![]()
Kolik bereš?crueface1 wrote:díky za podporuAtaner wrote:Má pravdu ten chlapec..a pokud se nepletu tak tu fotku tam střílel Roman..tak já taky nevěděl jak si po zprávách posílate manželky..crueface1 wrote: Kdepak..nebyl jsem představen,leč dedukce je jasná![]()
![]()
![]()
![]()
No přesně tak..jsem ji mezi tou hromadou spamu neviděl..no..Ataner wrote:Kecáš..to bych si všimnul..pupajdi13 wrote:chlapi,já ji tam vkládal o stranku dřív,než to pak Romča komentoval tím autobusem,se jukněte pořádně znovu
Maximálně...dodatečně vložená..a jak se my chudáci s Cruem v těch všech spamech tady máme vyznat..