No jak chceš..mrakoplas44 wrote: To jsi řekl ty a vymlouvat ti to nebudu.

Moderator: Czech Moderators
No jak chceš..mrakoplas44 wrote: To jsi řekl ty a vymlouvat ti to nebudu.
To je v prdeli kdyz maji nekteri takove soupere, to pak o top strelci rozhoduje los a ne kvalita utocne silycrueface1 wrote:Redbull team - FC Crue Olomouc 2:11 (55:136)
3' 0 - 1 Stefan 'NS Štefi' Van Driessche
Francisco Javier Azpilicueta 1 - 1 19'
21' 1 - 2 Leons 'K Lvíček' Klinsovs
Francisco Javier Azpilicueta 2 - 2 23'
25' 2 - 3 Stefan 'NS Štefi' Van Driessche
30' 2 - 4 Leons 'K Lvíček' Klinsovs
31' 2 - 5 Jony 'jr NS Hans' Insa
41' 2 - 6 Stefan 'NS Štefi' Van Driessche
44' 2 - 7 Leons 'K Lvíček' Klinsovs (P)
45' 2 - 8 Leons 'K Lvíček' Klinsovs
46' 2 - 9 Leons 'K Lvíček' Klinsovs
73' 2 - 10 Stefan 'NS Štefi' Van Driessche
77' 2 - 11 Leons 'K Lvíček' Klinsovs
Dva hattricky snad posunou našeho kanonýra do tabulky střelců..nebo je to málo?
Tomiku,víš co mě rozesmutnilo? Že pochybuješ o mé útočné síle.. Ve VL máme stejné soupeře a pohled na skóre je dost výmluvný,ne? Navíc sezónu co sezónu mám nejvíce nastřílených gólů ... Ale uznávám,že tu to bylo hodně lehký..holt,kluci jen dělali svoji práciimpossible wrote: To je v prdeli kdyz maji nekteri takove soupere, to pak o top strelci rozhoduje los a ne kvalita utocne silyMoji hosi se ne a ne rozstrilet, do toho hraju posledni zapas skupiny v nedeli rano, takze Crue, je to doufam jasne proc neposlu moje elitni strelce do toho zapasu
No nic, ty jsi v Acku, ja v Becku. Nevidim jinou cestu, nez to poresit ve finalecrueface1 wrote:Tomiku,víš co mě rozesmutnilo? Že pochybuješ o mé útočné síle.. Ve VL máme stejné soupeře a pohled na skóre je dost výmluvný,ne? Navíc sezónu co sezónu mám nejvíce nastřílených gólů ... Ale uznávám,že tu to bylo hodně lehký..holt,kluci jen dělali svoji práciimpossible wrote: To je v prdeli kdyz maji nekteri takove soupere, to pak o top strelci rozhoduje los a ne kvalita utocne silyMoji hosi se ne a ne rozstrilet, do toho hraju posledni zapas skupiny v nedeli rano, takze Crue, je to doufam jasne proc neposlu moje elitni strelce do toho zapasu
no,no..tak se mi to líbí ! Tohle jsem chtěl slyšet ! To je ten Ičko !!impossible wrote:
No nic, ty jsi v Acku, ja v Becku. Nevidim jinou cestu, nez to poresit ve finale
To bych řekl..a hned 3 eX LG se 4-mi zastoupenímipupajdi13 wrote:kura to je našláple těsný
Jo ták, konečně jsem to pochopil.crueface1 wrote:To bych řekl..a hned 3 eX LG se 4-mi zastoupenímipupajdi13 wrote:kura to je našláple těsný