Samo. 15 - 12 ale ještě není konec.tomkycz wrote:a vyhráls ?mrakoplas44 wrote:Už se na to tady dívám dvě hodiny.

Moderator: Czech Moderators
Samo. 15 - 12 ale ještě není konec.tomkycz wrote:a vyhráls ?mrakoplas44 wrote:Už se na to tady dívám dvě hodiny.
Zatím můžeš dát nějakou oddychovku..mrakoplas44 wrote: Samo. 15 - 12 ale ještě není konec.
Nějakou pecku..tomkycz wrote:ještě něco přidej ať si oživíme vzpomínky
Takže pořád závislák..crueface1 wrote:Tak doma mám Jen počkej,Chobotnice i Kuchaře ..A dnes to prej stojí mezi 500-1000kč na aukru
No nevim no..PaToM wrote:Sorry, Roman.
Ááá, dobre, že som nedal nakoniec tú Z9, na to miesto strieľal nakoniec ešte niekto iný, takže to vyšlo ako malo.
Jsem zvědavej na zítra kdo to odnese.Ataner wrote:No nevim no..PaToM wrote:Sorry, Roman.
Ááá, dobre, že som nedal nakoniec tú Z9, na to miesto strieľal nakoniec ešte niekto iný, takže to vyšlo ako malo.![]()
No že se ptáš..krokodýlemrakoplas44 wrote:Jsem zvědavej na zítra kdo to odnese.Ataner wrote:No nevim no..PaToM wrote:Sorry, Roman.
Ááá, dobre, že som nedal nakoniec tú Z9, na to miesto strieľal nakoniec ešte niekto iný, takže to vyšlo ako malo.![]()