Moderator: Czech Moderators
Nejlíp je na tom PaTom ..jednu lodičku ještě schovává..prej ji má z druhé strany hracího poleimpossible wrote:Azor je na tom zati nejlip. Navrhuji se soustredit na jeho kocabku
Tak to je hustý..dáme pauzu..Raduuza wrote:VŠIMLI JSTE SI , ŽE JSTE SE PROSPAMOVALI NA STRÁNKU Č. 500?
jako že budeme mlčetAtaner wrote:Tak to je hustý..dáme pauzu..Raduuza wrote:VŠIMLI JSTE SI , ŽE JSTE SE PROSPAMOVALI NA STRÁNKU Č. 500?![]()
Mlčet né..jako že nebudeme psát..Raduuza wrote:jako že budeme mlčetAtaner wrote:Tak to je hustý..dáme pauzu..Raduuza wrote:VŠIMLI JSTE SI , ŽE JSTE SE PROSPAMOVALI NA STRÁNKU Č. 500?![]()
![]()
![]()
![]()
se snažím, všiml sis?Ataner wrote:Mlčet né..jako že nebudeme psát..Raduuza wrote:
jako že budeme mlčet![]()
![]()
![]()
To už tady taky bylo, tak doufám že je vybráno.impossible wrote:Tak v nasi casti turnaji zatim drzi vsichni vitezove skupin plny pocet bodu![]()
1-6 a 8 uz ma dohrano a vitez ma vzdy 18 bodu. Sedmicka se jeste dohrava, ale i tam ma zatim Tosa jasnou pozici. Myslim, ze toto je celkem unikatni bilance![]()
Teda jen do doby, nez mi Frenkic napise, ze zase bliju sracky, a ze to je v turnajich uplne normalni. Pokud je to tak, omlouvam se vsem za blitky
Tak ted se koukám a mám taky plnej počet bodů..jsem si toho ani nevšiml ...impossible wrote:Tak v nasi casti turnaji zatim drzi vsichni vitezove skupin plny pocet bodu![]()
1-6 a 8 uz ma dohrano a vitez ma vzdy 18 bodu. Sedmicka se jeste dohrava, ale i tam ma zatim Tosa jasnou pozici. Myslim, ze toto je celkem unikatni bilance![]()
Teda jen do doby, nez mi Frenkic napise, ze zase bliju sracky, a ze to je v turnajich uplne normalni. Pokud je to tak, omlouvam se vsem za blitky
Vypadá to že jo, ale uvidíme zítra. Je pěkně zašitej a najít ho bude chtít trochu štěstí.crueface1 wrote:Task,zůstla Patom a Azor..PAtom je asi jasnej vítěz ...