impossible wrote:
Já ti to řeknu asi tak...někteří partnerkam erotické povídky pisou a někteří je nechají partnerky prožít a at si to ta šťastna po aktu klidne sepíše sama
Já pořadí prohazuju. Nejprve ji povídkou navnadím, rozdráždím a poté mám menší práci se sváděním. Ačkoli ne, že by s ním jinak bylo nějak moc práce. Každopádně je povídka příjemná předehra a navíc... ...člověk v ní může prezentovat své zvrhlé fantazie s tím, že "je to jenom povídka", a pak je nenápadně propašovat z povídky do reality.
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
Mantelíku, velká gratulace. Vyhrál zaslouženě lepší tým. Ale jsem maximálně spokojen s výkonem a druhým místem.
Těším se na další turnaj, kde tě ještě více potrápím.
Dík za gratulku, stále mně těší vyhrávat turnaje z fora, takže se určitě ještě někdy někde potkáme. Ve vitríně je ještě totiž spousta místa a tým je relativně mladý. Nicméně tady chybí hlavní organizátor, aby obnovenou premiéru nějak kulantně uzavřel. Přece z toho Petřína jednou sejít musí, ne ?