A Aťásek snad někdy byl jo..Raduuza wrote: jistě, ten na mě nebyl nikdy zlej![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
A Aťásek snad někdy byl jo..Raduuza wrote: jistě, ten na mě nebyl nikdy zlej![]()
![]()
ty vole Áťo já ti dám, že mozeček mi to špatně vygůglovalAtaner wrote:A Aťásek snad někdy byl jo..já přecík nemůžu že to ženský mozeček špatně vygoogloval ...Raduuza wrote: jistě, ten na mě nebyl nikdy zlej![]()
![]()
A sakra..Raduuza wrote:ty vole Áťo já ti dám, že mozeček mi to špatně vygůglovalAtaner wrote:A Aťásek snad někdy byl jo..já přecík nemůžu že to ženský mozeček špatně vygoogloval ...Raduuza wrote: jistě, ten na mě nebyl nikdy zlej![]()
![]()
![]()
ti nějak došla slovní zásoba?Ataner wrote: A sakra..
Jenom mi došlo že na to druhé místo asi nevyšplhám takhle..Raduuza wrote:ti nějak došla slovní zásoba?Ataner wrote: A sakra..
tak to ti ten mozeček ale rychle vygůglovalAtaner wrote:Jenom mi došlo že na to druhé místo asi nevyšplhám takhle..Raduuza wrote:ti nějak došla slovní zásoba?Ataner wrote: A sakra..
každej ví, že moje láska jsi TYpupajdi13 wrote:co se škádlívá,to se rádo mívá , budu si muset dát na Aťase pozor.
Trefa..Raduuza wrote:tak to ti ten mozeček ale rychle vygůgloval![]()
![]()
Tak toho jsem se bál právě že se tu objevíš...pupajdi13 wrote:co se škádlívá,to se rádo mívá , budu si muset dát na Aťase pozor.
Tak to já si dám pozor.Raduuza wrote:POZOR POZOR POZORllllll
ZA PÁR HODIN UŽ VYPUKNE VELKÉ FINÁLE.... KDOPAK ASI BUDE VÍTĚZEM????