Nekopnem si buben 22?

Moderator: Czech Moderators

mrakoplas44
Member of the Soccer Project Association

Re: OPB 14 - Dnes padnul 988 gól turnaje.

Post by mrakoplas44 »

Mazzy wrote:PC Bonner - No Boost = 3:3 [3:2] (140:141)

Tak a je to venku. Patrik a ja sme sehrali nase nejvirovnanejsi utkani. Ale i tak pencle zvladl lepe. Pato preju mnoho zdaru a budu se tesit na dalsi souboj. :wink:
To se nedá nic dělat, v tomto zápase ti chybělo trošku toho štěstíčka.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

mrakoplas44 wrote:
Mazzy wrote:PC Bonner - No Boost = 3:3 [3:2] (140:141)

Tak a je to venku. Patrik a ja sme sehrali nase nejvirovnanejsi utkani. Ale i tak pencle zvladl lepe. Pato preju mnoho zdaru a budu se tesit na dalsi souboj. :wink:
To se nedá nic dělat, v tomto zápase ti chybělo trošku toho štěstíčka.
Den před zápasem se mi zranili obě CF, chtěl jsem někoho rychle koupit, ale na přímý nebyl nikdo zajímavý. Tak jsem si řekl, že první zápas, semifinále se Stratovariousem v Oleksovickém poháru asi prohraji, ale s Tebou to snad ukopu... první zápas - horší výkon, výhra na penalty... druhý zápas s Tebou, opět horší výkon a pro změnu postup na penalty .... dnes se mi dařilo :-) Ale bylo to těsné.... :roll:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tomkycz

Post by tomkycz »

a jsme venku. Frenkie si opět rozdělil bravůrně karty a tak jsme neměli nárok. Na výkonu se podepsali i dva dnešní trejdy, co se dá dělat :? gratuluji frenkie, doufám, že na dlouho naposled ( hrajeme spolu vyřazováka v perle )

FK Hash Rohatsko 3 - 2 Litomerice losers Club de Fotbal

výkony: 145:143
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

no moje rozpolezeni taky nerbylo zrovna idealni, ale po spatnym ligovym tejdnu aspon naka mala naplast:)

diky a tesim se na perlu:p

a doufam a fandim Mantelovi at projde do finale, chci odvetu za Minci! :P
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
impossible

Post by impossible »

frankie_doparoma wrote:no moje rozpolezeni taky nerbylo zrovna idealni, ale po spatnym ligovym tejdnu aspon naka mala naplast:)

diky a tesim se na perlu:p

a doufam a fandim Mantelovi at projde do finale, chci odvetu za Minci! :P
Musim se omluvit, ale s Mantelem to nevyjde :twisted:

Mission Impossible 1 - 0 Fc Mantel 143 - 142

Pred zapasem jsem se koukal na Manteluv tym a to, ze mel za sebou par tezkych zapasu mi dalo trosku nadeje i presto, ze jsem bez Ackoveho CF a moje RB muselo nastoupit po zraneni s fyzickou u 90. Presto to stacilo a tak jdeme dal. Po dlouhe dobe (naposledy to bylo tusim v semi MLK) jsem se zase potkal s Mantelem a opet to vyslo :)
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

no skoda, na Mantela, nevim proc, bych si ted celkem veril:) (a hlavne, mam mu co vracet)

tak uz to bude asi tezsi nez driv, kdyz uz si se vyhrabal z efkovyho pralesa :p
termin neni idealni, ale mohlo to bejt horsi
rozhodci taky neni ideal, ale taky mohlo bejt hur
uvidime no...

a s tema zranenima bud v klidu, ja mam aktualne zraneny RF, CB, LB /76.73.75/
stihnout uzdravit se stihne jen CB ale asi nebude fyzicka v den zapasu jeste idealni....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
mantel

Post by mantel »

Na Mantela už si teď věří každý, tým je starý, na některých pozicích už není adekvátní hráč (LB) a zranění na zbylých postech udělá svoje (hlavně fyzička je tragédie a trvá týden, než vyleze na 100%). Včera navíc 3 důležité zápasy a bylo jasné, že všude to vyjít nemůže. Lepil jsem sestavu jak jen to šlo (na Patricka ve finále Oleksovic cupu šlo moje neoblíbené rozestavení 4-3-3). Z toho pohledu hodnotím včerejšek jako úspešný den, i když to nevyšlo tam, kde jsem si relativně věřil nejvíce. Gratulace Íčkovi k výhře, snad se mu bude dařit i nadále. Tenhle turnaj je pro mně zakletý, nepodařilo se mi ho zatím nikdy vyhrát a už je jasné, že v dohledné době se tom nic nezmění.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ajaj.......Patréze pustil ligu, celý den má bloklej a večer to na mě pustí, ještě čekám že večer čenžne trénu.....to není dobré 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

pupajdi13 wrote:ajaj.......Patréze pustil ligu, celý den má bloklej a večer to na mě pustí, ještě čekám že večer čenžne trénu.....to není dobré 8)
Právě jsem se vrátil z práce a nějak nestíhám, ale ten zápas si nenechám ujít. :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

mrakoplas44 wrote:
pupajdi13 wrote:ajaj.......Patréze pustil ligu, celý den má bloklej a večer to na mě pustí, ještě čekám že večer čenžne trénu.....to není dobré 8)
Právě jsem se vrátil z práce a nějak nestíhám, ale ten zápas si nenechám ujít. :wink:
hm... co jsem komu udělal.... už prostě i ten CML chce, abych šel do přestavby... člověk prodlouží smlouvy, hraje na plno, dá o 10% menší agresi než soupeř a výsledek ... 3 redky u mě, soupeř ani jedna.....

Tož co říci... jen gratulovat Pupajdimu... od soboty se to se** a jen to pokračuje :-( :-(
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

:oops:
Last edited by mrakoplas44 on Tue Feb 26, 2013 6:46 am, edited 1 time in total.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

PaTTTTrick wrote:
mrakoplas44 wrote:
hm... co jsem komu udělal.... už prostě i ten CML chce, abych šel do přestavby... člověk prodlouží smlouvy, hraje na plno, dá o 10% menší agresi než soupeř a výsledek ... 3 redky u mě, soupeř ani jedna.....

Tož co říci... jen gratulovat Pupajdimu... od soboty se to se** a jen to pokračuje :-( :-(
Tak jestli můžu ještě něco napsat tak tvůj hráč Tom Criel se v 85. minutě zapsal do historie turnaje protože on dal ten 1000 gól turnaje.
Gratuluji
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Raduuza

Post by Raduuza »

i já gratuluju... pupíkovi k výhře a Patrikovi ke slavnému gólu :)
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

mrakoplas44 wrote:Tak jestli můžu ještě něco napsat tak tvůj hráč Tom Criel se v 85. minutě zapsal do historie turnaje protože on dal ten 1000 gól turnaje.
Gratuluji
to potěší, stejně jako že když jsem nepostoupil já, tak aspon moje logo se do finále probojovalo :-) (Pupajdimu se to asi líbit nebude :lol: )
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

PaTTTTrick wrote:

No...no...mám smíšené pocity se přiznám.
Když to shrnu.....pamatuju si,jak jsem dělal ten velký sumář svého učinkování v Bubnu posledních 3 ročníků a moc dobře si pamatuju,že jsem Tě 2 x vyřadil v playoff....máš tady na mě evidentně pech......a tak jsem si říkal,že když náhodou vypadnu,tak se svět nezboří,kor když to bude Patréze,kterému to dlužím z předešlých Bubnů.....když jsem ráno viděl tvou ligu a celodenní blok,bylo mi jasné jakou důležitost našemu zápasu dáváš a počítal jsem s tím,co jsi nakonec večer splnil ( výměna trenera vs prodloužení smluv vyjde nastejno ).....proto ty smíšené pocity , ač jsem vyhrát jednoznačně chtěl,tak Tobě ,potažmo druhému slavistovi Tomkyčovi,bych to konkretně v tomhle turnaji přál právě z těch důvodů co jsem popsal.
Když se vrátím k zápasu , ráno jsem nastavil sestavu a taktiku a dal 80agre, tkzv na jistotu , že to uhraju v 11ti....průběžně jsem si Tě v práci kontroloval a v pul 10 večer to přišlo, tvůj zásah (očekávaný) a na to má reakce zvýšení agre na 100 , jelikož jsi mi nedal na vybranou a musel jsem jít do rizika,pokud jsem chtěl myslet na vyrovnaný zápas proti tvým hráčům 100/100.
Nakonec z toho je tahle kopanina,které ani já sám nerozumím a proto vždycky kroutím hlavou, když mi je tu na foru razeno,že jsem hrál moc při zdi agre a podobně,,,,je to celé spíš o štěstí v dané rotaci CML , na stejného rozhodčího (91%)jsem v minule sezoně dostal s totožnými hráči na agre 80 redku a ted jsem to s agre 100 ustál jen na žlutky...z postupu jsem štastnej , to každej ví ,ale logicky bych si ho radši přál třeba na pentle po vyrovnaném mači , kde by jsme každej dostali třeba jednu červku...ale to já ani ty bohužel ovlivnit nemůžeme 8) .
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”