Zítra bude odehráno druhé semifinále a jsme tu coby dup

Konečně si zas Minci čutneme, poslední dobou nás míjela

Moderator: Czech Moderators
Sokolíkům ani Xixi nevadípupajdi13 wrote:Loňský šampion Xixi se omluvil , z jasných důvodů ( SP cup ) si potřebuje hlídat termíny a tak budeme hledat nového krále- kdo si troufá ? - že by Sokolíci?
Atanerpupajdi13 wrote: Jako extra host jediný nováček,který obdržel pozvánku je tým nově vedená manažerem Anater
To je uplně jedno důležité je že pozvánka přistála na našem stole..a já Vás tímto všechny zdravim bando..PaToM wrote:Atanerpupajdi13 wrote: Jako extra host jediný nováček,který obdržel pozvánku je tým nově vedená manažerem Anater![]()
chybička se vloudila , ještě že všímavej PaTomík zasáhlAtaner wrote:To je uplně jedno důležité je že pozvánka přistála na našem stole..a já Vás tímto všechny zdravim bando..PaToM wrote:Atanerpupajdi13 wrote: Jako extra host jediný nováček,který obdržel pozvánku je tým nově vedená manažerem Anater![]()
Je pro nás čest zakopat si na tak prestižním turnaji v takové společnosti..
Proto rád přehodnotím plány v ostatních turnajích...
závěr ligy máš krásnej .. v posledních 3 kolech Mě a Liba ( jistý body) pošetříš hráče na ten zápas mezi námi a pak už jen slavitAtaner wrote:Děkujeme za pozvánku a doufáme že nováčkovskou euforii přesuneme i do turnaje ač poslední ligové kola budou krutá..ale To ty víš nejlíp...
No právě to mě trochu děsí...pupajdi13 wrote:závěr ligy máš krásnej .. v posledních 3 kolech Mě a Liba ( jistý body) pošetříš hráče na ten zápas mezi námi a pak už jen slavitAtaner wrote:Děkujeme za pozvánku a doufáme že nováčkovskou euforii přesuneme i do turnaje ač poslední ligové kola budou krutá..ale To ty víš nejlíp...![]()
Bohužel u nás není do zítřejší 14 hodiny volno....pak vypadnem v semifinále jednoho turnaje s fc bruges.Big El wrote:Tak jsme tam!
Do skupiny bychom si přáli Atanera, Pupajdího a navrch Léblíka, ps2512, nebo pana Kopečka.