Nechtěl jsi napsat, že máš Tošáka?Milko wrote:Ok Milan, som rád, že "okúsiš" aj tento turnajMám tušáka, že tu nesklameš...

Moderator: Czech Moderators
Nechtěl jsi napsat, že máš Tošáka?Milko wrote:Ok Milan, som rád, že "okúsiš" aj tento turnajMám tušáka, že tu nesklameš...
Tak prosme pana Randoma, ať to vyjde! Rád bych Ti udělal takovou radost, až se z ní pos...MilanSLOVAKIA wrote:Tak to by som sa posral od radostitosa_CZ wrote:Doufám, že budeme spolu ve skupině i tady, ať může hecuňk pokračovatMilanSLOVAKIA wrote:Som prihlaseny ..... dakujem velmi pekne za prihlasku![]()
Toto bude nas premierovy start v tomto turnaji. Uvidim na co tu mamBolo by to velmi ale velmi zaujimave
Ale viez ze teraz je na rade uz pomaly vyrovnavat vzajomne zapasy ze?tosa_CZ wrote:
Tak prosme pana Randoma, ať to vyjde! Rád bych Ti udělal takovou radost, až se z ní pos...
Jsem si jistý, že nejsi spokojen se stavem 0:3 - ani já nejsem ještě uspokojenMilanSLOVAKIA wrote:Ale viez ze teraz je na rade uz pomaly vyrovnavat vzajomne zapasy ze?tosa_CZ wrote:Tak prosme pana Randoma, ať to vyjde! Rád bych Ti udělal takovou radost, až se z ní pos...
Vyborne, rad vidim Gea a jeho novy tym, zase nekdo, koho bych si pral do skupinyMilko wrote:13.00 hod.
Zoznam zatiaľ prihlásených mužstiev
16)Macropus Ultras Mania FC
- máme presne polovicu prihlásených teamov
Děkuji a doufám, že tě to nepřejde po našem případném střetnutí na hřištiMilko wrote:Začínaš sa mi páčiť chlape...Šakal wrote:Jako manažer týmu TJ Barca Nyrany bych rád poděkoval pořadateli za zaslání pozvánky na tento bezpochyby kvalitně obsazený turnaj. Jsme si vědomi toho, že naše účast přiliš nepotěšila ostatní manažery zúčastněných družstev a roli favorita jednoznačně přijímáme a pokusíme se zhostit této "nevděčné" role ze ctí nám vlastní. Je také pravda, že ostatní si mohou dát za cíl alespoň druhé místo, což na takovémto turnaji také není vůbec špatný počin.
S pozdravem
7sakal7
manažer týmu TJ Barca Nyrany
Myslíš, že sa dostaneš až do fináleŠakal wrote:
Děkuji a doufám, že tě to nepřejde po našem případném střetnutí na hřišti
Milko wrote:Myslíš, že sa dostaneš až do fináleŠakal wrote:
Děkuji a doufám, že tě to nepřejde po našem případném střetnutí na hřišti![]()
Milko wrote:Pevne verím, že sa tu objavíš...frankie_doparoma wrote:prisla mi pozvanka, rad bych si zahral
misto na turnaj sice mam, ale mam asi moc nabitej program a pise mi to "Představenstvo je toho názoru, že již máte naplánováno dostatek utkání."
budu to zkouset po kazdy simulaci, doufam ze to stihnu...Veď máš mi čo vracať, že frankie
Keby si si nevedel spomenúť, tak tých 1:9 (ale viem, že si zabudol nastaviť zostavu)
Ja tiež...palo wrote:22 přihlášených - jsem zneklidněn...![]()
v nejhorším budu nehrající kapitán...Milko wrote:Ja tiež...palo wrote:22 přihlášených - jsem zneklidněn...![]()
obávám se, že na odpočinkovou skupinu nedojde. stejně dostanu do skupiny někoho, koho jsem nedokázal poradit ani za nejlepší formy starého týmu.tosa_CZ wrote:Tak již při současných přihláškách vidím pro nás různé scénáře.
Skupina snů odpočinková:
Šakal
Pupajdí
Geo
Nebyla by špatná, ale proč si vystřílet munici hned ve skupině
Skupina nervózně vyrovnaná:
Crueface
Ičko
Milánek slovenskej
Všichni se umíme hezky vyhecovat a pak si to dát sežrat![]()
Skupina nehezká až nechutná:
Milko
Šutr
Prim
No fuj!
Že bys tím myslel mě?geo75 wrote:obávám se, že na odpočinkovou skupinu nedojde. stejně dostanu do skupiny někoho, koho jsem nedokázal poradit ani za nejlepší formy starého týmu.