v 10h rano se zacina na jamajce
o vitezi se rozhodne ve 22h vecer na cesky pude
...ja si mezitim jeste odskocim vycistit hlavu k imposiblovi ve stratovariusu cup

Moderator: Czech Moderators
Dobrý v jeden den. Už se těším.frankie_doparoma wrote:dohodli jsme se s Palem na dvojutkani pristi sobotu, 16. brezna
v 10h rano se zacina na jamajce
o vitezi se rozhodne ve 22h vecer na cesky pude
...ja si mezitim jeste odskocim vycistit hlavu k imposiblovi ve stratovariusu cup
Tak to je dobrá zpráva (aspoň mám nějakou šancifrankie_doparoma wrote:a kua, von se ten pohar hraje v sobotu jo?
tak to je pekny kdyz ja cup hraju a palo ne![]()
![]()
Zajímavé.palo wrote:Tak to je dobrá zpráva (aspoň mám nějakou šancifrankie_doparoma wrote:a kua, von se ten pohar hraje v sobotu jo?
![]()
)
S přehledem...mrakoplas44 wrote:Zajímavé.palo wrote:Tak to je dobrá zpráva (aspoň mám nějakou šancifrankie_doparoma wrote:a kua, von se ten pohar hraje v sobotu jo?
![]()
)
A stihnete se vůbec přesunout takovou dálku.
Přesně tak, výhra 1:0 mu bude stačit. Dva góly venku je dost dobrý.frankie_doparoma wrote:FK Hash Rohatsko 3 - 2 Stratovarius
150:145
no jsem hrube nespokojen, dostat doma dva goly, vyhrat jen o gol... odveta bude jeste hodne drsna...
a jak to teda je, plati ty venkovni goly jako normalne?
jako ze kdyz palo 1:0 vyhraje tak vyhral Buben on?
150? - to jsem kuwa hrál proti ufonům ???frankie_doparoma wrote:FK Hash Rohatsko 3 - 2 Stratovarius
150:145
no jsem hrube nespokojen, dostat doma dva goly, vyhrat jen o gol... odveta bude jeste hodne drsna...
a jak to teda je, plati ty venkovni goly jako normalne?
jako ze kdyz palo 1:0 vyhraje tak vyhral Buben on?
To už bych tam měl pomalu taky jít, ne ???mrakoplas44 wrote:Tak já už jsem na stadionu a čekám jak tohle dopadne.
A s kým si to tu připíjím?palo wrote:To už bych tam měl pomalu taky jít, ne ???mrakoplas44 wrote:Tak já už jsem na stadionu a čekám jak tohle dopadne.
To je asi péesko,jak se pije zadarmo...mrakoplas44 wrote:A s kým si to tu připíjím?palo wrote:To už bych tam měl pomalu taky jít, ne ???mrakoplas44 wrote:Tak já už jsem na stadionu a čekám jak tohle dopadne.No to je jedno.