Trochu nezasloužený postup, ale rozhodně se nezlobíme

Moderator: Czech Moderators
Kostíku, hovno leda, jednička jako prasekoster wrote:Los osmifinále:
Út 8.3. 2011 18:00 AC Had Bozak : Brujeria
Tady to taky vidím spíš na dvojku. Šance na postup 45:55.
No nevím nevím, odhad byl před naším výprodejem, takže mě ani dnešní prohra nepřekvapila! (a i ta byla fousová 132:131Hadis wrote:Kostíku, hovno leda, jednička jako prasekoster wrote:Los osmifinále:
Út 8.3. 2011 18:00 AC Had Bozak : Brujeria
Tady to taky vidím spíš na dvojku. Šance na postup 45:55.
To jsem ani nevěděl, že prodáváš. Já to bral pouze z historického hlediska, kdy jsi mě tuším nikdy neporaziljonY.h wrote:
No nevím nevím, odhad byl před naším výprodejem, takže mě ani dnešní prohra nepřekvapila! (a i ta byla fousová 132:131)
Máme to na sebe ale štěstí...jsem zvědav na výsledek, snad se mi podaří odčinit minulou prohru...mno, uvidíme, je to fifty-fiftykoster wrote: So 12.3. 2011 18:00 Wellweak : REAPERS F.C.
Na simulaci přesně týden potom co sem Mattea vyřadil z Milkova cupu, nastal čas pro odvetu. Překvapím i podruhé? Šance na postup domácího týmu opět nezveřejněny
JPD 3 - 1 1FC MrakoplašAtaner wrote:Dnešní vyřazováček nás nezastihl v nejlepší možný den kdy nás večer čeká ještě čtvrtfinále Českomoravského poháru ale budeme bojovat..
šutr wrote:Dnešní čtvrtfináloví zápas s Hadisovým AC Had Bozak bude dle mého názoru velmi vyrovnaný, jak to vidíš Hadisi?
Tipuji že rozhodčí trošku karty zamíchá a půjdeme na pentle![]()
![]()
Gratulace. Dál jdeš po pěkném výkonu naprosto zaslouženě.Matteo76 wrote:So 12.3. 2011 18:00 Wellweak vs. REAPERS F.C. 1:2 (134:140)
Tak odveta se podařila o poznání lépe a spolu s Hadisem a Atanerem postupujem dále taky my
Opět navzdory všem předpokladům. Já už se taky nedivím ničemuHadis wrote:Toto je můj turnaj, tak se ani nedivím, že jsem asi po X-tý došel do semifinále. Doufám, že se mi vyhne JPD a podaří se mi postup do finále. to by bylo super